GSP SPECIAL  »  ARTICOLUL LUNII  »  PREMIUL LUNII

Articolul lunii Aprilie 2009 – Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iunie 2009 00:00

Premiul Articolul Lunii Aprilie 2009, în valoare de 1.000 de euro, a fost cîştigat de Raed Krishan cu fotoreportajul de la Campionatele Europene de Haltere.

Motivaţia juriului: Daca o imagine face cit o mie de cuvinte, un milion de imagini nu pot inlocui o idee. Inedite, emotionante sau pur si simplu frumoase, fotografiile care atrag atentia in ziare pornesc intotdeauna de la o idee. Fotoreporterul Gazetei, Raed Krishan, si-a luat acest timp de gindire inainte de a realiza un fotoreportaj care va ramine pentru multa vreme in memoria cititorilor care l-au vazut. Simbata, 12 aprilie, in ziar au aparut fetele comparative ale sportivilor halterofili, inainte si in momentul efortului. Efectul este impresionant, iar Raed merita premiul traditional al ziarului. Gazeta are reputatia de a oferi publicului imagini simbol si munca lui duce mai departe aceasta excelenta. Cu inspiratie si respect pentru competitie, Raed Krishan a oferit publicului gsp o definitie a sportului bazata pe cel mai puternic simbol vizual din istorie: fata umana.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
 •  15 Iunie 2009, 12:01

bine, Raedus ! felicitari sincere !

 •  12 Iunie 2009, 03:36

Bravo

Vezi toate comentariile (2)
Comentează