Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 ianuarie 2009 00:00

Premiul Lunii Septembrie 2008, in valoare 1000 de euro, se acorda reporterului gsp care a asistat la meciul NEC - Dinamo, pentru reportajul incognito din 21 septembrie de la deplasarea suporterilor dinamovisti in Olanda.

Motivaţia juriului:
Meciul NEC Nijmegen – Dinamo a fost marcat de probleme in tribuna. Suporterii locali si cei ai lui Dinamo au dat nastere unor evenimente violente. Reporterul i-a insotit pe suporterii romani pe tot parcursul drumului si meciului. Reportajul lui, realizat din surse diferite si conectat cu informatii dinspre fortele de ordine romane si olandeze, este un model de presa nepartizana, care lasa faptele, si nu emotiile, sa dicteze desfasurarea articolului. Relatarea sa trece dincolo de prejudecati si vorbeste atit despre violenta unora dintre suporteri, cit si despre problemele reale ale organizatorilor si despre lipsa de pregatire a politiei locale.

CITEŞTE AICI REPORTAJUL DIN OLANDA

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”