GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  LEAGUE OF LEGENDS

256 de echipe românești se luptă pentru premii totale de 5.000 de euro la Turneul Național de League of Legends

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 noiembrie 2017 11:38

Premiile totale oferite de organizatori au crescut cu 1.000 de euro față de sezonul 2.

București, 23 noiembrie 2017 – Acest final de an va găzdui cel de-al treilea sezon al Turneului Național de League of Legends, eveniment ce se va realiza cu sprijinul Riot Games, al Primăriei București și ArCub.

Turneul online de calificare se va desfășura pe platforma Battlegrounds, deținută de Riot Games, iar finala se va disputa offline, în cadrul evenimentului central al Bucharest Gaming Week, ce va avea loc între 16 și 17 decembrie la Romexpo.

Premiile totale pentru care se vor lupta echipele înscrise la start se ridică la suma de 5.000 de euro, cu 1.000 de euro mai mult față de sezonul doi al turneului.

Înscrierile pentru Sezonul 3 s-au încheiat pe 22 noiembrie și la start vor lua parte un număr record de 256 de echipe. Pe 24 noiembrie, de la ora 20:00, va debuta oficial competița.

Sistemul va fi unul eliminatoriu (cea mai bună echipă după un meci), urmând ca începând din faza sferturilor de finală să se aplice sistemul cea mai bună echipă după trei meciuri. Același format îl va avea și Marea Finală de la Romexpo.

Turneul Național de League of Legends va fi transmis în direct pe canalul de Twitch al streamer-ului și comentatorului Lucian “IceManLucky” Dinescu.
Primele două ediții ale Turneului Național de League of Legends au fost adjudecate de echipa Nexus Gaming.

Main event-ul Bucharest Gaming Week va avea loc în București, la Romexpo, în perioada 16-17 decembrie. Biletele pentru eveniment pot fi cumpărate de aici.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează