GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  FANĂ

A furat mințile tuturor fotbaliștilor! Este una dintre cele mai sexy femei din România și adoră să se pozeze provocator

FOTO: Instagram +13   FOTO
FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 iulie 2017 11:00

Ema Cristina Lazăr este una dintre cele mai sexy femei din România și îi înnebunește pe fani cu fotografiile provocatoare pe care le postează.

Românca este un fotomodel de succes, pozând pentru cei mai importanți fotografi. În timpul liber adoră să meargă la sală și să călătorească. Printre fanii ei se numără Marius Alexe și Dacian Varga, care îi apreciază toate fotografiile, dar și Robert Hodorogea.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
fibra
fibra  •  29 Iulie 2017, 13:11
Postat de fibra pe 29 Iulie 2017, 13:06

Cum sa fura ceva inexistent?

"fure"

fibra
fibra  •  29 Iulie 2017, 13:06

Cum sa fura ceva inexistent?

bogat
bogat  •  29 Iulie 2017, 13:04

Si inca ceva: de unde gasiti "fotomodelele" astea la care cand te uiti ai impresia ca bat la poarta industriei de filme pentru adulti? Puneti pozele tinerei asteia langa pozele unor fotomodele de succes international si o sa vedeti cat de trist arata. Refuz sa cred ca standardul de frumusete din Romania a ajuns la nivelul centurii marilor orase din vest.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează