GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INEDIT

Armânii și-au ales echipa pentru "Europeada", Campionatul European al minorităților. Pitu, Carabaș și Stere sunt vedetele echipei

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iunie 2016 17:52

Comunitatea armânilor din România și-a ales echipa care va participa la Campionatul European al minorităților, denumit "Europeada", aflat la a treia ediție.

În lotul pregătit de Constantin Gache se regăsesc Adrian Pitu și Stelian Carabaș, foști jucători ai Stelei, dar și Mihai Stere, care a activat la echipe precum Farul, FC Brașov, Tg. Mureș sau Chiajna.

Echipa mai conține un nume celebru: Halep. Tănase Halep, un văr de-al Simonei Halep, face și el parte din lotul care merge în Italia.

Campionatul European al minorităților se desfășoară în acest an în Tirolul de Sud (Italia), în perioada 18-26 iunie, iar naționala aromânilor, "Armânamea", va juca în grupă cu selecționata occitanilor, o minoritate din sudul Franței, minoritatea slovacilor din Ungaria și minoritatea danezilor din Germania. În total, la turneu vor participa 24 de formații.

Lotul s-a reunit joi la Constanța și e format din: Stelian Carabaș, Adrian Pitu, Mihai Stere, Vasile Șicu, Tănase Halep, Mihai Scupra, Dănuț Stere, Enache Pilici, Decebal Curumi, Alexandru Bujicu, Dumitru Lapa, Nicolae Hertu, Cristian Naca, Ionuț Hristu, Sterică Bala, Viorel Crăciun, Gheorghe Mina, Ciprian Buicli, Ștefan Popi, Tănasel Alexandru Alexe, Silviu Dima și Nicea Pașata.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează