GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EURO 2016

Asigurări din partea lui Francois Hollande » EURO 2016 nu este în pericol

Guliver/GettyImages
Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 29 martie 2016 18:30

Atacurile teroriste care au avut loc în ultimul an au afectat și fotbalul european, mai ales în vederea turneului final care va avea loc în această vară în Franța. Asigurarea securității participanților ar putea fi o problemă, însă președintele francez, Francois Hollande, nu ia în calcul anularea turneului.

"Înseamnă o provocare să fim împreună, pentru unitate, pentru respect, toleranță și în contextul actual, este un răspuns pentru ură, diviziune, frică și groază. Nu s-a pus niciodată problema să fie amânat sau anulat (n.r.turneul). Ce s-ar fi spus despre Franța sau ce s-ar fi spus despre Europa?

Suntem în fața unei amenințări. Există, nu o putem nega sau respinge. Știm ce s-a întâmplat în Paris și Saint-Denis. Am fost acolo. Știm ce s-a întâmplat în Bruxelles. Dar Euro este un răspuns adecvat (n.r. pentru atacuri)", a declarat președintele Franței conform goal.com.

În noiembrie 2015, Parisul a fost ținta unor atacuri teroriste, iar mai multe explozii au avut loc chiar în vecinătatea Stade de France, unde avea loc un meci amical între Franța și Germania.

Săptămâna trecută, amicalul dintre Belgia și Portugalia nu a mai avut loc în Bruxelles, cum a fost programat inițial, ci în Leiria, în urma atacurilor teroriste din capitala Belgiei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează