GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ULTRAȘI

Bătaie și scuipături la un meci al Viitorului! Jucătorii lui Hagi, sechestrați în vestiar de una dintre cele mai tari galerii din țară

Articol de GSP - Publicat luni, 16 mai 2016 10:23

Ieri s-au jucat sferturile de finală ale Cupei României la U19. Viitorul a întâlnit în deplasare U Cluj și a reușit să se impună la limită, scor 2-1.

N-a fost însă deloc ușor. Cu o zi înaintea acestui joc, pe site-ul numaiu.ro a apărut un mesaj instigator: "Veniţi în baza Dan Anca pentru a pune presiune pe adversari. Lăsaţi nunţile, botezurile, majoratele sau micii la Făget pentru că avem treabă cu Hagi!".

Gazdele s-au remarcat și prin agresivitatea de care au dat dovadă suporterii. Cum n-a fost nici o firmă de pază la meci, ultrașii lui U au înjurat-o la foc automat pe Viitorul și chiar au intrat pe teren și au încercat să-i lovească pe jucători, anunță academiahagi.tv.

În drumul spre vestiare fotbaliștii lui Hagi au fost scuipați și chiar și loviți de fanii lui U Cluj, care n-au reacționat în nici un fel deși au fost rugați de antrenorul formației gazdă să plece.

Sechestrați la vestiare, oficialii celor de la Viitorul au sunat la 112 și doar după venirea Poliției și a Jandarmeriei au reușit să plece de la stadion.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (48)
montgomerry
montgomerry  •  16 Mai 2016, 20:19

***Vai,academia lui Hagi,vai,el e singurul care a realizat asa ceva in Romania.Aiurea,castiga multe meciuri cu arbitrii, de, el e ***.De ce nu cercetati cum racoleaza jucatorii?Ar fi interesant cum ar reactiona cei care-l tot lauda pe machidon.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  16 Mai 2016, 19:01

Mi-ati taiat *comentariul* ,dar n-am facut decat sa reiau cuvintele unor stelisti..

turbozero
turbozero  •  16 Mai 2016, 17:26
Postat de saviola2_8 pe 16 Mai 2016, 14:47

on topic, sper sa se ia masuri impotriva asa zisilor huligani, care scuipa si injura copii de 17 18 19 ani. indiferent de apartanetnta lor, aceste gesturi nu trebuiesc lasate sa treaca nepedepsite.

tocmai de ce nu s-au luat masuri asupra huliganilor lui haji acum 2 saptamani? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează
Close