GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DEZVĂLUIRE

Becali face lumină în cazul-vedetă din mass-media ultimelor zile: "Se ascunde de Mafia italiană!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 octombrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 13 octombrie 2012 22:20

Gigi Becali a încercat să facă lumină în cazul care face furori în ultimele zile în mass-media. Brokerul Cristian Sima, a părăsit ţara după ce a pierdut circa 3,5 milioane de euro, bani ce aparţineau clienţilor de al căror portofolii se ocupa personal.

Patronul Stelei are o versiune proprie în privinţa dispariţiei acestuia.

Sima a spus într-o intervenţie televizată că este în Islanda. Brokerul a precizat că motivul pentru care a plecat din ţară este frica de faptul că unii clienţi s-ar putea răzbuna pentru anumite sume de bani pe care acesta le-ar fi pierdut pe bursă.

"Sima a dat acel telefon pentru a se juca şi a-i induce în eroare pe italieni şi pe elveţieni. El acum toată inteligenţa trebuie să şi-o folosească pentru a se ascunde de mafioţii din Italia.

El acolo lucrează cu nişte mafioţi, cu un mafiot de 92 de ani care are miliarde, care îi dădea nu ştiu cîţi bani pe mînă, te duceai cu el făceai ce voiai în Italia, nu plăteai nimic. Ştiu asta pentru că omul care mi-a pierdut mie o sută de mii de euro e tovarăş bun cu el şi mi-a spus toate astea", a declarat Gigi Becali la România TV.

 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (16)
ciclopul
ciclopul  •  14 Octombrie 2012, 09:57
Postat de adytzu2009 pe 14 Octombrie 2012, 02:43

A 'perdut' jiji bani!? Vaaaaaaaaaaaaaaai nu pot sa cred! Afaceristu' uliii... (si da eu nu am habar despre afaceri si nu am bani,sunt sarantoc) Pai ma copii asta a dat faliment cu toate afacerile pe care le-a detinut:Avicola,fabrica de armament.... etc.

COPILE IA GANDESTE DACA LE DARAMA SI LE VINDE LA FIER VECHI NU ISI SCOATE BANII BAGATI IN ELE ASTA ESTE FALIMENT CONTROLAT ACESTA A FOST SI MOTIVUL DE LE-A CUMPARAT .

adytzu2009
adytzu2009  •  14 Octombrie 2012, 02:43

A 'perdut' jiji bani!? Vaaaaaaaaaaaaaaai nu pot sa cred! Afaceristu' uliii... (si da eu nu am habar despre afaceri si nu am bani,sunt sarantoc) Pai ma copii asta a dat faliment cu toate afacerile pe care le-a detinut:Avicola,fabrica de armament.... etc.

lowrider
lowrider  •  14 Octombrie 2012, 00:22
Postat de lord_of_the_drinks pe 14 Octombrie 2012, 00:18

Ce treaba au aceste stiri de gunoi cu SPORTUL?!?!?!?

asta ma intreb si eu...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close