GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  FRANȚA

Benzema, în cărți pentru EURO! Atacantul a scăpat de controlul judiciar

Sursa foto: Guliver/GettyImages
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 martie 2016 17:40

Atacantul francez Karim Benzema nu se mai află sub control judiciar, astfel că va fi eligibil pentru a fi selecționat în lotul Franței pentru Europeanul din această vară.

Benzema este cercetat de justiția franceză în scandalul de șantaj contra lui Mathieu Valbuena, colegul său din naționala antrenată de Didier Deschamps.

O parte a controlului judiciar a fost ridicată în februarie, iar justiția franceză a decis să-i ridice lui Benzema și interdicția de a se întâlni cu Valbuena, fapt ce va face posibilă participarea celor doi la acțiunile echipei naționale, anunță news.ro.

Scandalul a izbucnit în toamna anului trecut, când Djibril Cisse și alte trei persoane au fost arestate, fiind acuzați că l-au șantajat pe Valbuena pentru a nu da publicității o înregistrare în care acesta apărea cu prietena sa.

Benzema a fost acuzat că a intermediat discuțiile dintre cele două părți, însă implicarea sa nu a fost stabilită cu exactitate.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  11 Martie 2016, 21:31

Acum nu mai scrieti ca e de rau augur pt Romania. Cand a fost sa fie suspendat ati scris ca Romania a re noroc, d eparca nationala Frantei sta in Benzema :))))))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează