GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SCANDALUL DE DOPAJ

Boroi s-a enervat foarte tare după ultimul scandal de dopaj: "Sunt mai mult decât mâhnit"

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2016 15:46

Tot lotul echipei naționale a României de kaiac-canoe a fost găsit dopat cu meldonium lucru ce l-a enervat foarte tare pe George Boroi.

Președintele Clubului Sportiv al Armatei Steaua și fost atlet, George Boroi, i-a convocat pe steliști la o discuție pe tema dopajului și apoi vor merge la COSR. Acesta este cel mai mare scandal de dopaj care a lovit vreodată sportul românesc.

"Acest lucru s-a întâmplat în perioada în care erau sub pregătire la loturile naționale și chiar sunt mai mult decât supărat sau mâhnit. Eu știu clar că atunci când am trimis acești copii la loturi, i-am promovat la loturile naționale, erau niște copii curați!", a spus Boroi la Dolcesport.

Până acum în 2016 au mai fost depistați pozitiv alți cinci sportivi români:

Lucian Bute - box  (detalii), Mirela Lavric - atletism (detalii), Mihai Donisan - atletism (detalii), Claudia Ștef - atletism (detalii) și Eva Tofalvi - biatlon (detalii).

Citește și: Meldonium şi 3 întrebări » De ce a început să fie utilizat atât de intens în ultima vreme?

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  30 Mai 2016, 16:44

Si cu cat a scazut valoarea brandului?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează