GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EURO 2020

Burleanu avertizează: "Nu cred că o să mai fim în situația de a mai putea organiza acest Campionat European"

Articol de GSP - Publicat marti, 15 martie 2016 15:51

Metrorex a anunțat faptul că lucrările pentru Magistrala 6 de metrou vor fi începute abia în a doua parte a anului 2017, iar acest lucru pune în pericol șansele Bucureștiului de a organiza meciuri la EURO 2020.

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a tras un semna de alarmă în legătură cu această problemă și susține că o astfel de întârziere și pierderea organizării acestor meciuri ar afecta imaginea țării.

"Nu cred că o să mai fim în situația de a mai putea organiza acest Campionat European din 2020 dacă nu ne respectăm angajamentele luate. Noi vorbim de reputația acestei țări. Care va fi mesajul pe care îl transmitem? Că promitem, oferim garanții nenumărate, dar nu le respectăm?", a spus președintele Federației, la Digi24.

Pe lângă lucrările la magistrală, oficialii români au mai promis și modernizarea a patru arene din București, care ar permite echipelor de la EURO să își desfășoare antrenamentele. Burleanu a estimat și costurile pentru modernizarea celor patru stadioane: Giulești, Ghencea, Ștefan cel Mare și Regie.

"Noi ne dorim să avem patru stadioane moderne. Dacă vorbim de o medie de locuri undeva la 20.000, atunci investiția ar trebui să ducă la 80-100 de milioane, luând modelul arenei din Ploiești - o arenă de 15.000 locuri care n-a costat mai mult de 15 milioane de euro."

Bucureștiul ar urma să organizeze trei partide din faza grupelor competiției și un meci din optimi.

 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (14)
1425838917717550
John Milne  •  15 Martie 2016, 23:54
Postat de reddog pe 15 Martie 2016, 21:04

Pai galeria stelei nu mai are legatura nci cu steaua....hi hi hi...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

reddog
reddog  •  15 Martie 2016, 21:22

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andy56
andy56  •  15 Martie 2016, 21:12
Postat de steaua1986forever pe 15 Martie 2016, 19:13

Amice, tu cred ca esti rupt de realitate. Ce legature ale galeria Stelei cu guvernul Ciolos? Daca vrei sa facem politica, afla ca singura galerie din tara asta care a fost implicata in politica a fost PCH, care e un fel de cordon ombilical al PSD, pe axa Bucurica-Ontanu-Oprea-Ponta. Bineinteles, au mai beneficiat un pic de ajutorul aplaudacilor si fratii Negoita. Ai auzit de ei? Nu mai asocia tu galeria echipei Steaua cu aplaudacii de la voi de la echipa.

coane, da' de maestrul hrebe, ala de-a sters 30 milioane de iepuroi datorie catre stat a defunctei fc steaua, ai auzit? CINE AR FI TREBUIT SA FIE IN INSOLVENTA / FALIMENT, daca legea era egala pentru toti? De galeria stelei aia care l-a sustinut pe mr geoana, ai auzit? de membrii lu' mustata de-au organizat deplasarile electorale cu microbuzele de alegeri locale si prezidentiale, ai auzit? Asa sunteti vOI, sustinatorii lui fcspitesti, niste chiori in tara orbilor! Vedeti doar ce fac "altii", ograda voastra fiind cea mai "curata"......

Vezi toate comentariile (14)
Comentează