GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CAMPANIE

Campania pentru Cristi Coroian continuă! Unul dintre marii jucători ai Rapidului și-a dat tricoul la licitație

Articol de GSP - Publicat marti, 27 iunie 2017 17:30

Răzvan Rotaru, fost jurnalist GSP și coleg al lui Cristi Coroian la cursurile pentru licența PRO, a demarat o campanie de strângere de fonduri pentru fostul fotbalist al Gloriei Bistrița și CFR Cluj.

Adună tricouri ale fotbaliștilor și nu numai pe care le scoate la licitație, iar banii strânși ajung direct în contul fotbalistului cu aproape 400 de meciuri în Liga 1.

Acum are la licitație, pe pagina sa de Facebook, tricoul fostului mare jucător rapidist, Fănel Țîră, primit chiar la evenimentul de ieri.

De asemenea, mai are un tricou al lui Mihai Mincă, portar la CFR Cluj, dar și al Cristinei Vărzaru, una dintre cele mai importante jucătoare de handbal din istorie a României.

 

Rapid Bucuresti a împlinit azi 94 de ani, iar pe stadionul Giuleşti au fost 4 ore ds fotbal total, care a incantat privirile celor peste 3000 de oameni. Echipele de Old Boys ale FC Petrolul, Progresul Bucuresti, Craiova Maxima şi Rapidului au demostrat că fotbalul nu are vârstă si spectacolul nu lipseşte niciodata atunci cand ps gazon calcă vedetele de odinioară. M-am intilnit acolo cu Fane Tiră, bunul meu prieten, care n-a ezitat şi a ales să-şi doneze tricoul (cu autograf) în campania pentru Cristi Coroian. Aşadar dam start licitatiei care se va incheia duminica, 9 iulie. Licitația pleacă de la 100 de lei și se va încheia duminică, 9 iulie. Repetăm! Toți banii vor ajunge în contul lui Cristian. ------------------------ CRISTIAN COROIAN RO69BRDE130SV42289651300 ----------------------------------------------- Puteți veni cu tot felul de tricouri ale fotbaliștilor pe care să le scoatem la licitație. Toți banii strânși vor merge direct la Cristi în cont. Vă rog să distribuiți această postare pentru a fi văzută de cât mai mulți oameni! De această campanie mă ocup eu, pe această pagină, dar și prietenul meu, Vlad Nedelea.

Posted by Razvan Rotaru on 25 Iunie 2017
 

Campania pentru Cristian Coroian continuă! Le mulțumim în primul rând celor care ne-au oferit tricourile pentru a le...

Posted by Razvan Rotaru on 24 Iunie 2017
 

Campania pentru Cristian Coroian continuă! Le mulțumim în primul rând celor care ne-au oferit tricourile pentru a le...

Posted by Razvan Rotaru on 24 Iunie 2017

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
chromophobia
chromophobia  •  27 Iunie 2017, 18:40

Ce a patit Coroian?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează