GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SUPERKOMBAT

Cătălin Moroşanu promite spectacol la gala Superkombat: "I se spune Hercule? Îl demolez"

Articol de GSP - Publicat marti, 29 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 29 iulie 2014 17:28

Luptătorul Cătălin Moroşanu susţine că nu îi va da nici o şansă grecului Giannis “Hercule” Stoforidis în meciul de sîmbătă, programat în Sala Sporturilor din Constanţa. Duelul dintre cei doi va fi capul de afiş al galei Superkombat, în care sînt anunţaţi luptători din 7 ţări, biletele urmând să coste 30 de lei.

I se spune Hercule? O să vadă el cînd stă faţă în faţă cu urmaşul lui Ştefan cel Mare! Îl demolez! M-am antrenat în ultima perioadă şi vreau să îl fac KO”, a anunţat Moroşanu, care s-a pregătit alături de Sebastian “Fiul lui Ciobanu” Dracula, la rîndul său anunţat în programul galei de la malul mării.

Cu o rată de 60% a victoriilor înainte de limită, Moroşanu s-a impus prin KO în majoritatea meciurilor încă din prima repriză, aşa cum îşi doreşte să facă şi împotriva grecului care anul trecut a ajuns până în finala circuitului Superkombat.

În vîrstă de 25 de ani, Stoforidis a adunat 15 victorii din 19 posibile în cariera sa, fiind unul dintre sportivii cu cea mai rapidă ascensiune la nivel european.

Patru sportivi din Constanţa, gemenii Alin şi Costin Mincu, Mădălin Crăciunică şi Alex Filip, vor lupta în cadrul galei, ultimul fiind prezent pe cardul principal, transmis în direct de Eurosport. De asemenea, Amansio Paraschiv, Cristi Milea, Claudiu Bădoi, Alexandru Popescu şi Vlad “Dracul” Grigore vor participa la cel de-al patrulea World Grand Prix al anului.

Biletele pentru gala Superkombat World Grand Prix de la Constanţa costă 30 de lei şi s-au pus deja în vînzare, putînd fi achiziţionate de la Sala Sporturilor, dar şi de pe eventim.ro şi magazinele Germanos, Vodafone, Orage şi Domo din toată ţara.


SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
vulturcj
vulturcj  •  29 Iulie 2014, 19:06

deci cum?fiul lui ciobanu,dracula???? hahaha

Vezi toate comentariile (1)
Comentează