GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  STEAUA

Ce probleme au steliştii după turul cu Ludogoreţ » Roş-albaştrii dezmint zvonurile despre o presupusă idilă dintre un jucător şi fiica lui Mihai Stoica :)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 20 august 2014 12:26

Steaua a cîştigat partida tur cu Ludogoreţ, scor 1-0, iar presiunea în jurul echipei este foarte ridicată, avînd în vedere miza calificării în UEFA Champions League. 

Totuşi, pe pagina de Facebook a roş-albaştrilor apar comunicate de dezminţire a unei informaţii de pe site-ul Cancan, cum că Nicolae Stanciu ar fi preocupat de fiica lui Mihai Stoica, Teodora, pe care ar fi încercat să o cucerească.

"Nu o cunosc pe Teodora Stoica şi nu am nici o legatură cu ea. Nu este fair-play faţă de mine şi faţa de ea sa apară astfel de articole mincinoase.

Eu nu am luat legatura cu nimeni şi sînt dezamăgit de faptul că există persoane care au conturi cu numele meu pe reţelele de socializare şi care posteaza comentarii şi fotografii ca şi cum ar fi ale mele", a spus Stanciu pentru site-ul Stelei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
satyricon
satyricon  •  20 August 2014, 15:45
Postat de chimir_sen pe 20 August 2014, 12:30

Hai mă , că toată lumea știe că e o qurvă ... Eu puteam să-i fiu tată , dar în loc de mă-sa am preferat să-i fac o f@ellație lui tac-su ...

I-ai FACUT "o f@ellație lui tac-su"?! Si te lauzi cu asta?!! Daca primeai mai ziceam, dar asa ... Avand in vedere ca mimi e la bulau, la cati de pe acolo le-ai mai facut?

solomon_i
solomon_i  •  20 August 2014, 15:29

Si cum GSP-ul este copia fidela a Cancan...!

para.para
para.para  •  20 August 2014, 15:16

Baaa, desteapta mimisoara, bravo ei. S-a orientat fata. Daca sponsorul ei principal s-a mutat la Rahova, ce vroiati sa faca noua speranta a showbizului mioritic, sa-i curga balele dupa un ruj, dupa o liniuta? Asa l-a gasit pe lachetele asta, deci papa tot banii de la turma.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează