GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EVENIMENT

Cel mai mare eveniment "groundhop" făcut vreodată în România: 15 străini au venit să vadă partide din primele 5 ligi!

Articol de GSP - Publicat joi, 12 mai 2016 13:45

În weekendul trecut, 15 microbişti din Anglia, Scoţia, Danemarca şi Germania au asistat la 5 meciuri din primele 5 ligi din România.

Grupul a fost prezent inclusiv la un meci de Liga 1, Dinamo - Viitorul 3-3, umbrit de decesul lui Patrick Ekeng. În rest, au fost inclusiv la partide din Liga a 4-a şi Liga a 5-a Bucureşti!

"10 au fost pentru prima data in România. Au băut numai bere românească şi le-au plăcut mult sarmalele, micii si zacusca. Au spus că stadioanele sunt total diferite faţă de ce au ei, dar într-un sens pozitiv. Au fost impresionaţi de Progresul şi Frăţia, prima pentru fani şi a 2-a pentru atmosferă. Au zis că se vor intoarce cu siguranţă pentru a vedea si alte părţi ale ţării, nu doar Bucureştiul", a punctat organizatorul Andrei Otineanu.

Fenomenul "groundhop" este în creştere în ultimii ani, tot mai mulţi microbişti călătorind pentru a viziona meciuri şi stadioane din ţări străine.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează