GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PETRECERE

Chef cu Mutu și Stăncioiu » Ibrahimovici a venit la vânătoare de urși în România! Poză spectaculoasă în pădurea din Mureș

Articol de , - Publicat vineri, 25 martie 2016 21:17

Ibrahimovici, 34 de ani, a acceptat invitația lui Adi Mutu și a venit în România, unde va petrece cu fostul său coechipier de la Juventus și cu Edi Stăncioiu, informează TVR.

Zlatan a aterizat în România joi dimineață, la Târgu Mureș, cu un avion privat, și va sta până duminică.

Cei trei fotbaliști au închiriat o cabană situată la 25 de km de Reghin, iar Ibrahimovici a plecat de la națională pentru această escapadă. Sâmbătă, aceștia vor merge la vânătoare de urși, în mijlocul pădurii, pe un fond vânătoresc.

În pădurile din preajma Mureșului, joi și vineri, Zlatan a avut programată o ședință foto pentru marca de energizante pe care o deține. De altfel, a postat o poză pe twitter cu ședința foto.

 

Starul suedez i-ar fi spus selecționerului Suediei că are nevoie de câteva zile de odihnă, în care a ales să vină în România. Ibrahimovici va reveni la națională și va fi în lot pentru amicalul cu Cehia de pe 29 martie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  27 Martie 2016, 22:02

sa*

calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  27 Martie 2016, 22:01

Hai ca asta chiar e buna: mutu' invata ***' da joace ursu'

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  26 Martie 2016, 11:31

Cumj? Ibrahimovici nu a fost sa se prezinte noilor vedete internationale rotariu si andrei ivan?????

Vezi toate comentariile (40)
Comentează