GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DEZVĂLUIRI

Profu' Claudiu Răducanu » Cum îşi cîştigă traiul "Blocnotes" la nici 3 luni de la arestul din Mexic: "Totul legal"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 04 martie 2015 10:21

Claudiu Răducanu a fost iubit de suporterii Stelei pentru golurile pe care acesta le-a marcat în tricoul roş-albastru. Fiind unul dintre preferaţii lui Gigi Becali, atacantul a putut să strîngă o sumă frumoasă de bani atît în perioada petrecută în Ghencea, cît şi în străinătate.


Totul s-a schimbat în urmă cu cinci ani în viaţa fostului atacant, atunci cînd a divorţat de fosta soţie. Necazurile s-au ţinut scai de el.

A rămas fără acoperiş deasupra capului, deşi a strîns milioane de euro în cariera de fotbalist. Alice, fosta soţie a jucătorului, nu i-a lăsat nici un leu după divorţ, motiv pentru care Răducanu a fost nevoit să apeleze la alte practici pentru a face rost de bani.

Claudiu a fost arestat înainte de Crăciun în Mexic din cauza unor carduri clonate, însă acum încearcă să îşi refacă viaţa.

S-a mutat cu iubita lui Alina în Craiova şi s-a angajat ca profesor de sport la o şcoală, avînd un salariu de aproximativ 1000 de lei. De asemenea, antrenează o echipă de juniori de unde mai încasează 300 de euro.

"Îi e teamă să nu facă închisoare şi vrea să demonstreze că s-a schimbat şi că nu are de gînd să mai facă nimic ilegal", a spus un apropiat al fotbalistului pentru Cancan.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (47)
respect2014
respect2014  •  05 Martie 2015, 09:28

Minunat. Pruteanu ar fi mandru de comentariile de aici! Incepem sa ne incurcam in virgule :)) E genial ca nu ne mai ... in gura pentru o echipa sau alta ci ne atragem atentia la virgule :))

talpaiadului
talpaiadului  •  05 Martie 2015, 03:38
Postat de talpaiadului pe 05 Martie 2015, 03:35

Mda, problema e ca lipsesc doua virgule, nu una. Corect ar fi "impreuna cu iubita lui, Alina, in Craiova". Daca tot le dai lectii astora de la GSP, macar fa-o ca lumea.

Si inca ceva: "agramat" nu are grade de comparatie, asa ca atunci cand scrii "mai agramat" nu faci altceva decat sa-ti dovedesti propriile carente in ceea ce priveste gramatica limbii romane.

talpaiadului
talpaiadului  •  05 Martie 2015, 03:35
Postat de belzebut1683 pe 04 Martie 2015, 14:33

Prietenas, nu se spune "iubita lui Alina" ci "iubita Alinei"! Astia de la GSP au uitat sa puna o virgula, asa ca nu cine e mai agramat, cel care a scris articolul sau tu impreuna cu ceilalti care au comentat aceeasi fraza!Te las pe tine sa decizi.

Mda, problema e ca lipsesc doua virgule, nu una. Corect ar fi "impreuna cu iubita lui, Alina, in Craiova". Daca tot le dai lectii astora de la GSP, macar fa-o ca lumea.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează
Close