GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  TIMP LIBER

Clubul Român de Tir Sportiv are o surpriză pentru doritorii de adrenalină

foto: www.crts.ro
foto: www.crts.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 19 decembrie 2014 20:20

În Romania există mulţi amatori de tir, însă prea puţini ştiu care sînt locurile în care pot merge să tragă cu o armă adevărată. De asemenea, mulţi au impresia că pentru a merge în poligon trebuie să practice tirul de performanţă sau să aibă permis de port-armă. Fals!


Clubul Român de Tir Sportiv pune la dispoziţie un poligon în care se permite accesul şi celor care vor să tragă cu arma din curiozitate sau pentru adrenalină.

Clubul Român de Tir Sportiv oferă patru vouchere cadou pentru tragerea în poligon, atît pentru începătorii care nu au mai ţinut o armă în mînă, cît şi pentru profesionişti.

Mai mult, în acest poligon tirul se adresează şi femeilor, acestea avînd ocazia să tragă cu o armă mai uşoară şi fără să întîmpine dificultăţi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează