GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CUPA CORNEL DINU

Cornel Dinu dă premiul cel mare la Cupa care îi poartă numele. Cea de-a treia ediţie se apropie de final

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 decembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 01 decembrie 2012 18:12

A treia ediţie a Cupei Cornel Dinu pentru companii mai are două meciuri pînă la marele final. Competiţia a stîrnit un viu interes, după ce 32 de echipe s-au duelat în cadrul celui mai mare eveniment la acest nivel din ţară, iar mîine, începînd cu ora 11:00, pe terenul acoperit din Herăstrău se va derula ultimul act.

În finala mică, Honeywell Garrett va întîlni pe DB Schenker. Primii au fost eliminaţi după loviturile de departajare (2-3, 1-1 după timpul regulamentar) de Roli Bina International, la finele unei partide tensionate şi pline de imprevizibil.

În finala mare, Roli Bina va juca în compania celor de la Deutek, aceştia din urmă trecînd la pas, 6-1, de cei de la DB. Cornel Dinu va asista la finale şi va oferi premiul cel mare.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close