GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GIGI BECALI LA ÎNCHISOARE

Credinţă şi cultură! » Becali s-a apucat să-şi scrie memoriile! :D

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 03 august 2014 16:55

Încarcerat la Poarta Albă, Gigi Becali s-a retras în credinţă şi cultură. Ultimul plan al latifundiarului din Pipera este să-şi scrie autobiografia.

Gigi Becali vrea cu orice preţ să-şi reducă din pedeapsa de trei ani şi jumătate, din care a executat deja mai bine de un an.

Conform Libertatea, patronul Stelei s-a hotărît să-şi povestească viaţa într-o carte. Nu va scrie de unul singur, ci va fi ajutat să-şi redacteze lucrarea de un coleg de celulă, profesor de meserie.

Ţinînd cont de notorietatea lui Gigi Becali, sunt şanse foarte mari ca autobiografia sa să ajungă un best-seller.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (55)
sexilian
sexilian  •  04 August 2014, 13:06
Postat de unico_biancorossi pe 04 August 2014, 00:18

//))))

sezi bland ,dupa noul lor stil de fapt 26 insemna ANI DE PUSCARIE.,SPER SA FIE COLEG CU CEL CARE L-A AJUTAT,afaceri de celula,cat de curand sa avem doar fotbal.

kilimanjaro
kilimanjaro  •  04 August 2014, 09:28

Cred ca va fi cea mai penibila carte de „memorii„ si care va contine doar o pagina in care puscariasul albanez isi va explica toata viata. Va fi de genul : nascut albanez, fugit din Albania, Romania, furt, bisnita, evaziune, spalare de bani, puscarie, The End.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  04 August 2014, 00:18
Postat de ortega pe 03 August 2014, 15:26

Asta mai lipsea ... memoriile unei non-valori ... Un gunnoy care vrea să scape mai repede de pârnaie ... Oylor , dacă nu-l scuipați pe rett ardatul ăsta când iese , sunteți mai penibili decât ultima chăckărează a ultimei oy din Miercurea Sibiului ...

//))))

Vezi toate comentariile (55)
Comentează