GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PROCES

UPDATE VIDEO Cristi Borcea și frații Becali, împreună în sala de judecată » A avut loc un nou termen din procesul "Mită pentru judecătoare"

Articol de - Publicat marti, 23 ianuarie 2018 15:13

Astăzi, la Înalta Curte de Casație și Justiție a avut loc un nou termen în procesul "Mită pentru judecătoare". Inculpaţi au fost Cristi Borcea, Ioan şi Victor Becali, pentru dare de mită, precum şi fosta judecătoare Geanina Terceanu, pentru luare de mită.

update 15:00

S-a încheiat etapa de audieri din acest dosar. S-a fixat un nou termen, 6 februarie, pentru începerea dezbaterilor. Potrivit unor avocați din caz, este foarte posibil ca următorul termen după 6 februarie instanța să rămână în pronunțare.

update 12:30

Președintele completului de judecată a declarat ședința închiă publicului. Decizia a fost luată în momentul în care primul martor al apărării audiat azi, Marian Preda, a fost întrebat dacă în cabinetul avocatului Petre Daniel, inculpat și el, a auzit vreo discuție în care un client spunea că ar fi întreținut relații sexuale cu o persoană de sex feminin.

Avocații apărării au cerut completului ca ședința să fie închisă, urmând să se facă dezvăluiri despre viața privată a inculpaților.

Întrebarea adresată lui Marian Preda face referire la mărturia denunțătorului Manole Teodoris, potrivit căreia el ar fi întreținut reluații sexuale cu judecătoarea Genina Terceanu.

update 11:0

Becali: "Nu mă interesează Dinamo"

"Eu am ieșit din viața publică, nu mă mai interesează fotbalul. Nu mă interesează ce se întâmplă la Dinamo și nici nu mai am firma de impresariat. Mai ajut cu câte un sfat, iar dacă mai vine câte un prieten din fotbal, gen Mourinho, îl acompaniez la meci. În rest, nu mă interesează. Nu vreau să mai revin în fotbal. Acum mă bucur de viața mea și de faptul că fetele mele au o carieră. Fac în fiecare zi o plimbare de câte 5 kilometri, așa cum mi-a recomandat doctorul", a declarat Ioan Becali. 

Știrea inițială:

Cristi Borcea este prezent în sala de judecată, alăturii de frații Becali. Este prima dată când Victor Becali vine la proces, după ce a fost eliberat condiționat.

În acest dosar, Borcea și frații Becali sunt acuzați că i-au dat fostei judecătoare Gianina Terceanu 220.000 de euro, din aprilie 2009 până în mai 2012,
pentru a da pedepse mai mici în " Dosarul Transferurilor."

Magistrații au condamnat-o pe Geanina Terceanu la cinci ani și șase luni de închisoare cu executare pentru luare de mită. Frații Becali au primit o condamnare de 3 ani de închisoare, iar Cristi Borcea a fost condamnat la 3 ani și jumătate.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
1442432749389929
Marius Velcovici  •  23 Ianuarie 2018, 16:06

Ce vopsit si aranjat e Borcica, cred ca nu-l mai placea colegul de celula cu parul carunt. Urmeaza sa vedem *** de acest Don Juan al puscariilor romanesti :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  23 Ianuarie 2018, 14:12
Postat de pacionel_fc_fcsb pe 23 Ianuarie 2018, 13:54

Hai la reventindeo!!! Dinamo nu mai are nevoie de bisnita, de aranjamente, de o imagine de club necinstit! I.ai la fc fcsb, sa ingroase randul recidivistilor. Acolo chiar v.ati simtii toti super bine! II vrei?

”I-AI” :-) tu! Asa ai SIMTII ca DOAR DINAMO stie ce-nseamna sa fii mafiot...

pacionel_fc_fcsb
pacionel_fc_fcsb  •  23 Ianuarie 2018, 13:54
Postat de jack_the_stripper pe 23 Ianuarie 2018, 13:20

Poazonel, n-o da cotita, stim bine ca voi, coregrafii, dati acatiste pentru intoacerea Stapanului Butoanelor si a celor doi frati patati. Asta inseamna sa fii mafiot!

Hai la reventindeo!!! Dinamo nu mai are nevoie de bisnita, de aranjamente, de o imagine de club necinstit! I.ai la fc fcsb, sa ingroase randul recidivistilor. Acolo chiar v.ati simtii toti super bine! II vrei?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează