GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  AMENINŢARE

Cristi Tănase terorizat de un nebun?!

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 martie 2010 00:00

Mijlocaşul Stelei Cristi Tănase crede că persoana care i-a distrus maşina cu un cocktail Molotov ar fi responsabilă şi pentru ameninţările cu moartea primite de mama sa. Poliţia nu a reuşit să identifice persoana care i-a tulburat liniştea.

Problemele au început în urmă cu trei ani, pe cînd Tănase juca la FC Argeş, pe vremea aceea jucătorul a fost victima unor acte de vandalism fără precedent în fotbalul românesc. La două zile după un meci FC Argeş - Dinamo, pierdut de gazde, Dodel şi-a găsit maşina distrusă în parcarea din faţa locuinţei sale, scrie săptămînalul Fanatik. Pe capota Volkswagenului Touareg al fotbalistului a fost aruncat, în jurul orei 1:00 noaptea, un cocktail Molotov. Pînă la stingerea incendiului, motorul a fost distrus aproape în totalitate. Poliţia a deschis o anchetă, dar nu a reuşit încă să-l identifice pe "autor".

Povestea nu s-a oprit însă aici. Ameninţările au devenit tot mai violente, Tănase şi famiilia sa  au început să primească telefoane şi mesaje şi maşina sa a avut în continuare de suferit, fiind zgîriată periodic.

"Mi-a fost zgîriată maşina de mai multe ori, mi s-a dat foc la automobil, toţi ai mei au primit mesaje şi telefoane de ameninţare. E prea de tot, mai rămîne doar să-mi dea foc la casă! Mi-e şi frică să mai ies pe stradă şi mă tem pentru siguranţa familiei mele", le-a spus Dodel poliţiştilor, citat de Fanatik.

Mama şi iubita jucătorului stelist se suspectează reciproc pentru aceste încercări de înspăimîntare şi cred mai puţin că pentru toate aceste acte ar fi vinovat doar un nebun decis să-l terorizeze pe Cristi. Apropiaţi ai fotbalistului cred că Iulia Tăbăcaru ar fi, indirect, în spatele acestor ameninţări, prin faptul că ar fi stîrnit furia unui fost iubit gelos al "bombei sexy". Cristi este însă convins că Iulia nu are nici o legătură cu toată povestea, mai ales că la adresa iubita sa a fost ameninţată că va fi desfigurată în plină stradă.

Un fost coleg, principalul suspect

De incendierea maşinii sale, Cristi Tănase a indicat Poliţiei un suspect principal. Autorul vandalizării, în opinia sa, ar fi putut fi un fost jucător de la echipa a doua a Argeşului, Laurenţiu Stancu, pentru că avusese un conflict verbal cu acesta cu cîteva zile înainte. "Stancu m-a ameninţat că-mi arată el mie. Mi-a spus: «Las' că îţi arăt eu ţie!» Şi de aceea cred că el ar putea fi vinovatul", le-a spus Tănase poliţiştilor.

sursa: Fanatik

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
aandrei89
aandrei89  •  06 Martie 2010, 00:28

Eu sunt din Pitesti si am si jucat fotbal,am fost cileg de echipa cu Cristi Tanase si cu Stancu Laurentiu.1.Masina incendiata nu a fost a lui Cristi Tanase ci a lui Ciprian Tanasa.2.Suspectul nu a fost Stancu Laurentiu ci Ionascu Ciprian.3.Asta e o stire preluata din ziarele din pitesti,caredin pacate sunt cred ca cele mai proast scrise pt ca defapt nu sunt jurnalisti pentru anul 2010.

cristianosteaua
cristianosteaua  •  06 Martie 2010, 00:05

tre sa schimbe numele ziarului din Fanatik in Fanothing :)) sunt praf toti de acolo numa tampenii scriu

 •  05 Martie 2010, 18:12

I-ati incurcat rau.Lui Ciprian Tanasa i s-a dat foc la Touareg cu cocktail molotov.Cand era la Fc Arges Cristi Tanase avea un passat cu care merge mama lui acum.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează