GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DONAȚIE

Cristiano Ronaldo e un adevărat erou și în afara terenului » Gest minunat făcut alături de fundația "Salvați copiii"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 decembrie 2016 14:09

Cristiano Ronaldo a donat o sumă importantă fundației "Salvați copiii" pentru a-i ajuta pe micuții ale căror familii au fost afectate de războiul din Siria.

Fotbalistul s-a alăturat cauzei și a postat și un mesaj pe rețelele de socializare: "Acest mesaj este pentru copiii din Siria. Știm că ați suferit mult. Eu sunt un fotbalist foarte cunoscut, dar voi sunteți adevărații eroi. Nu vă pierdeți speranța. Lumea întreagă e alături de voi. Ne pasă de voi, sunt alături de voi".

Ronaldo nu a vrut să dezvăluie la cât s-a ridicat donația sa, rezumându-se să informeze că este vorba despre o sumă importantă.

Banii vor fi folosiți de fundația "Salvați copiii" pentru mâncare, haine, medicamente și sprijin psihologic pentru micuți și familiile lor care trăiesc de mai mult de 5 ani într-o țară aflată în război.

"Donația lui Cristiano Ronaldo ne va ajuta să sprijinim copiii din Alepo și din întreaga Sirie, copii care au trecut prin momente prin care nimeni nu ar trebui să treacă. Suntem extrem de recunoscători pentru sprijinul primit, care va schimba viața multor micuți", a declarat Nick Finney, responsabilul fundației pentru nord-vestul Siriei.

"Ronaldo nu e doar una dintre cele mai cunoscute figuri din sportul mondial, ci a devenit și o rază de speranță pentru milioane de copii din întreaga lume. Speranță este ceea ce copiii din Siria au nevoie acum mai mult ca niciodată" Nick Finney

Peste 7,5 milioanede copii au fost afectați de conflictul din Siria

 Nu este prima dată când Ronaldo, ambasador al fundației "Salvați copiii" încă din 2013, își folosește faima pentru a atrage atentia în privința situației din Siria.

Cristiano face adesea donații pentru diverse cauze. De exemplu, a plătit operația pe creier a unui copil de 10 ani sau tratamentul pentru o femeie care avea cancer la sân.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
adi2008
adi2008  •  24 Decembrie 2016, 17:49

Parca e mai frumos asa decat sa deschizi un abator in aer liber pentru mistreti...

ottobraun
ottobraun  •  24 Decembrie 2016, 15:39

respect CR7 !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează