GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  FINANȚARE

CSM București cheltuiește pe aniversarea de 10 ani mai mult decât tot bugetul anual al FR de Lupte

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 06 iunie 2017 18:11

Primăria București finanțează petrecerea aniversară a clubului cu 700.000 de euro, mai mult decât primește federația care a adus României una dintre medaliile olimpice în 2016.

Suma a fost dezvăluită într-un material publicat de România Liberă, care menționeză și anumite suspiciuni legate de procedura de atribuire a organizării evenimentului. Deși sărbătoarea este programată pentru perioada 9-12 iunie, caietul de sarcini a fost gata abia pe data de 3 mai, iar procedura de selecție a fost una simplificată.

Pentru eveniment s-a prezentat un singur ofertant, un consorțiu alcătuit din două firme: SC Godmother SRL, reprezentată de Valentin Văcăruș, şi SC Brigada Creativă SRL, reprezentată de Adrian Lucian Nica.

Sărbătoarea clubului CSM București se va derula pe parcursul a cinci zile, timp de câte 13 ore pe zi și va include întreceri sportive, concerte, restaurante mobile și terase cu mici și bere, iar locul de desfășurare va fi Piața Constituției, mai anunță RL.

Conform caietului de sarcini, evenimentul "are rolul de a promova respectul pentru organismul propriu și al altora, educația fizică și sportul, care se constituie în forme de educație pentru sănătate" :) Din meniul tonetelor amplasate în Piața Constituției nu vor lipsi sarmalele sau ciorba, micii ori cârnații la grătar

Piața Constituției va fi împărțită în șapte zone: zona cu restaurante și terase, tribune, teren de handbal/volei/baschet/rugby, teren de tenis, zona Activități, zona Corturi și scena. De asemenea, pe scenă sunt așteptați unii dintre cei mai "scumpi" cântăreți români: Alex Velea, Antonia, Anda Adam, Andreea Bălan, Andreea Bănică, Carla’s Dreams, Guess Who, Vunk, Horia Brenciu, DJ Project, Smiley etc.

Prin comparație, suma alocată de Primăria Capitalei pentru această celebrare este mai mare decât bugetul FR de Lupte, care a adus României una dintre cele patru medalii la Jocurile Olimpice: un bronz cucerit de Albert Saritov (31 de ani).

"Ne bucurăm pentru interesul arătat faţă de evenimentul clubului CSM Bucureşti. În acest moment echipa noastră încă lucrează la detalii organizatorice. Urmează ca în zilele viitoare să vă aducem la cunoştinţă dvs. şi celorlalţi reprezentanţi -media un program complet al evenimentului. Sperăm că ne veţi onora cu prezenţa!" Alin Petrache, pentru România Liberă

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ravenpaladin
ravenpaladin  •  07 Iunie 2017, 09:35

TRAI PE VATRAI PE BANII PUBLICI....CEA MAI INCAPABILA PRIMARIE CARE A AVUT-O BUCURESTIUL DE LA REVOLUTIE PANA ACUM.De cand au fost alesi nu au facut absolut nimic concret-transport public la pamant ,curatenia orasului lasa de dorit pentru o capitala a unei tari din U.E,parcuri de joaca ,camine pentru oamenii strazii,ajutoare sociale pentru persoanele in varsta si cu venituri mici,politie a primariei care nu aplica legea.....dar bine ca INTRETINE UN CLUB SPORTIV DIN BANI PUBLICI (unde este DNA-ul).

bridges
bridges  •  06 Iunie 2017, 19:13

Firea da cat vrea ca nu-s banii ei,sunt banii publici care trebuiau sa le faca bucurestenilor viata suportabila dar daca nu se poate...asta este.Ne multumim sa aflam ca toate vedetele echipei o duc foarte,foarte bine.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close