GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ADVERTORIAL

Cu un singur click aduci coffee shop-ul la tine acasă!

Aparatul NESCAFÉ Dolce Gusto® îţi poate prepara imediat cafeaua dorită!
Aparatul NESCAFÉ Dolce Gusto® îţi poate prepara imediat cafeaua dorită!

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 mai 2011 00:00 / Actualizat vineri, 13 mai 2011 13:56

Te pregăteşti pentru un nou meci? Ce ai spune dacă înainte de a-ţi susţine echipa favorită te-ai energiza cu un Espresso Intensso sau un Espresso Ristretto?

Îţi poţi prepara o cafea neagră, tare, exact pe gustul tău în câteva secunde cu aparatul NESCAFÉ Dolce Gusto®. Acum, îţi poţi alege modelul şi culoare preferată pentru aparatul tău de pe site-ul www.dolce-gusto.ro şi în cel mai scurt timp jucăuşul aparat va veni la uşa ta.  Magazinul online www.dolce-gusto.ro te aşteaptă cu cele mai variate specialităţi de cafea şi cu cele mai moderne sisteme NESCAFÉ Dolce Gusto®, tot ce îţi trebuie pentru a crea momente perfecte pentru tine şi pentru prietenii tăi.

Pentru că NESCAFÉ Dolce Gusto® îţi creează un adevărat coffee shop acasă, îţi prepară 14 specialităţi de băuturi, ca să oferi o băutură diferită fiecăruia dintre prietenii tăi. Pentru doamne şi domnişoare, poţi pregăti un Cappuccino, Latte Macchiatto, Latte Macchiato Vanilie, Caffe Lungo, Caffe Lungo Decaf, Cortado sau Nesquik. De fapt, tot ce trebuie să faci tu este să apeşi pe manetă, pentru că NESCAFÉ Dolce Gusto® este cel care îţi va pregăti taoate aceste specialităţi în maxim 60 de secunde.

Şi pentru a crea cel mai tare coffee-shop la tine acasă, alege şi accesorile potrivite pentru a experimenta universul unic al cafelei: ceaşca de lapte, cana potrivită pentru fiecare dintre băuturi, linguriţe sau suport pentru capsule. Accesoriile sunt disponibile doar online şi sunt esenţiale dacă vrei să ai coffee-shop-ul perfect. 

Intră pe magazinul online www.dolce-gusto.ro şi descoperă secretul celor mai bune băuturi! Când ţi se termină rezervele de cafea, îţi poţi achiziţiona altele noi în cel mai scurt timp.
După ce ai comandat băuturile preferate, poţi viziona toate meciurile din campionat!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
icobescu
icobescu  •  14 Mai 2011, 23:15

cine se uita la meci si bea cafea sau esspresso sau ce face ala ? cat a-ti luat pt reclama ?

george1965
george1965  •  14 Mai 2011, 22:55

Nu au si capsule cu wiskey ? Malt sau votca ? Rog raspuns urgent deoarece doresc in aceste conditii sa achizitionez trei aparate !

florinm
florinm  •  13 Mai 2011, 22:34

Daca puneti meciurile la 7-8 dimineata, promit ca ma uit la meci si beau cafea :D.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează