GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  OBIECTIV

"De ce nu?" Cristiano Ronaldo, pregătit să înceapă o nouă carieră

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2016 21:24

Cristiano Ronaldo a declarat ca este pregătit să intre în industria filmului, de parcă statutul de superstar la nivel mondial nu ar fi de ajuns.

Portughezul de 31 de ani, care a marcat 34 de goluri în 32 de meciuri până acum în acest sezon, a apărut deja în documentarul despre viața sa, intitulat "Ronaldo".

Atacantul Realului le transmite fanilor că ar trebui să fie deschişi intrării lui în industria cinematografică, dezvăluind că a avut deja câteva invitaţii.

"Mi-ar plăcea să fac actorie fiind înconjurat de cei mai mari actori, pentru că numai atunci voi putea învăţa, din moment ce acesta nu e un domeniu pe care să îl pot controla, nu are nimic de-a face cu fotbalul.

De ce nu? Nu este obiectivul meu în acest moment, dar am avut deja câteva invitaţii şi este un domeniu care mă atrage", a declarat jucătorul pentru Sacoor Brothers.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  24 Februarie 2016, 03:26

pffffff actorie!? baiatu' asta o sa aiba un mic soc cand o s-o termine cu fotbalu'. salvarea lui e ca are o familie frumoasa si o relatie puternica cu ea. in rest ...

1990rafas
1990rafas  •  24 Februarie 2016, 00:56

Alaturi de Badrrr vreau sa mor.....

valentino22
valentino22  •  23 Februarie 2016, 22:35

Numai in "filme cu bataii"...sa fie ala care se arunca pe jos la fiecare pumn sau picior :D

Vezi toate comentariile (4)
Comentează