GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ACTORIE

De la fotbal, pe marile ecrane » Dragoş Săvulescu va apărea într-un film cu buget de 50 de milioane de dolari, alături de Kevin Costner

Dragos Savulescu
Dragos Savulescu

Articol de GSP - Publicat marti, 14 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 14 octombrie 2014 14:31

Dragoş Săvulescu, fostul conducător al lui Dinamo, s-a retras din lumea fotbalului anul trecut şi e decis să-şi facă o carieră în lumea filmului.

Libertatea scrie că fostul oficial din "Ştefan cel Mare" a fost inclus în distribuţia superproducţiei "Criminal", un action thriller hollywoodian regizat de Ariel Vromen (cel care a semnat şi succesul  de box-office "The Iceman"), alături de nume mari ca Ryan Reynolds şi Kevin Costner. Săvulescu va juca rolul unui rus, şeful unei echipe de comando a KGB. Filmările se desfăşoară la Londra, iar producţia are un buget de aproximativ 50 de milioane de dolari.

Săvulescu a debutat în lumea filmului în acest an, în thrillerul românesc "Limani" avînd-o ca parteneră pe Monica Bîrlădeanu. A mai apărut în "Love by Design", alături de Jane Seymour, în "High Strung" şi în "Palatul Pionierilor".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (49)
andytheblue
andytheblue  •  14 Octombrie 2014, 21:33
Postat de caminero pe 14 Octombrie 2014, 21:16

Vă închinați la ea?!? Dar moaște aveți (afară de moaștele lu Jiji, care acumaa din păcate pentru voi au devenit indisponibile? Biserica Mîntuirea Behăitoarei cu hramul preacuvioasei Ana-Maria Protan cînd o isprăviți?

esti degeaba ! AI mila de el Doamne !

caminero
caminero  •  14 Octombrie 2014, 21:16
Postat de andytheblue pe 14 Octombrie 2014, 18:46

si scoate emblema aia sfanta de la avatar ,mi3zerie ce esti !

Vă închinați la ea?!? Dar moaște aveți (afară de moaștele lu Jiji, care acumaa din păcate pentru voi au devenit indisponibile? Biserica Mîntuirea Behăitoarei cu hramul preacuvioasei Ana-Maria Protan cînd o isprăviți?

bazileon
bazileon  •  14 Octombrie 2014, 18:48

Aha, MM si Jiji!

Vezi toate comentariile (49)
Comentează