GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INEDIT

Decizie-șoc! El e fotbalistul profesionist care a lăsat un contract de 37 de milioane $ pentru a deveni fermier

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 ianuarie 2016 16:59

Un fotbalist din NFL a lăsat în urmă un contract de 37 de milioane de dolari pentru a face ceva ce își dorea foarte mult: să devină fermier în Carolina de Nord.

Jason Brown de la St. Louis Rams a renunțat la fotbal pentru a se dedica fermei sale, iar acum și-a propus să ajute oamenii din Carolina de Nord care suferă de foame.

Brown a cumpărat 4km pătrați de pămînt și a început să cultive deja cartofi și castraveți.

"Agentul meu mi-a spus că fac cea mai mare greșeală a vieții mele. M-am uitat în ochii lui și i-am zis Nu. Nu fac nici o greșeală", povestește Brown, care mai spune că a învățat secretele meseriei de pe youtube și că nu a mai fost implicat în activități la vreo fermă.

Și-a numit ferma "First Fruits Farm" și va dona prima recoltă oamenilor din zonă care au nevoie. Recent a donat 45 de tone de cartofi dulci.

Jason spune că planul său a venit de la Dumnezeu și crede că o viață în care îi ajută pe alții îl va face să se simtă mai împlinit decît fotbalul.

"Cînd vezi legumele ieșind din pămînt e ce mai frumos lucru posibil", mai spune fostul fotbalist.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  17 Ianuarie 2016, 05:29
Postat de steaua.libera pe 17 Ianuarie 2016, 01:57

Asta imi aduce aminte de un banner al stelistilor pentru craioveni: ***

Şi tu eşti membrul...liber de legat ? Dacă nu erai fudul nu erai destul...Atât ai priceput tu dintr-un material prea plin de învăţăminte ! Te-ai prins : cartofii i-a dat de pomană pentru că erau prea ieftini...PS : Fără olteni, bucureştenii mureau de foame în secolul XX...Pentru că "au muncit la camp o vara pentru o zi in Capitala", de-aia e plin centrul Craiovei de case monumente naţionale iar unul dintre boieri n-a fost lăsat de Carol II să-şi acopere casa cu cocoşei de aur...Muzeul de Artă de acum. Copile, ocupă-te de strigat la galerie, nu te băga în ce te depăşeşte !

steaua.libera
steaua.libera  •  17 Ianuarie 2016, 01:57

Asta imi aduce aminte de un banner al stelistilor pentru craioveni: ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gicapuia
gicapuia  •  16 Ianuarie 2016, 20:05

E veche stirea.Nu mai aveti materiale? Sunati-l pe Gigi.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close