GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SUPERKOMBAT

Doi români pot scrie istorie pentru kickboxul românesc! Luptă într-o gală în China

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 iulie 2017 10:31

Cristian Ristea și Daniel Corbeanu vor lupta la acest final de săptămână în Shenzen, China, într-unul dintre cele mai puternice evenimente ale anului pe reguli de kickbox. Ristea va lupta pentru centura intercontinentală Superkombat la categoria super cruiser împotriva celui mai bine cotat luptător portughez al momentului, Bruno Susano.

Cei doi luptă în cadrul galei Superkombat World Grand Prix, prezentată de Faith Fight, noul partener al promoției conduse de Eduard Irimia. Evenimentul se va disputa într-o arenă de peste 15.000 de locuri și va fi transmis la nivel global, inclusiv în România, în reluare, săptămâna imediat următoare.

„Sunt încrezător, mă simt recuperat 100% după accidentarea din luna mai și vreau să aduc centura acasă. În momentul în care am început acest sport, am visat la o centură Superkombat, iar acum e șansa mea”, a spus Ristea la plecarea spre Asia.

Corbeanu se întoarce în China după luna trecută și-a făcut KO adversarul în prima rundă, iar acum va da piept cu un sportiv neînvins în reguli de box profesionist. „Sunt pregătit, lupt la categoria mea preferată de greutate, 68 de kilograme, și împreună cu antrenorul Miki Viel am pregătit o tactică menită să ne surprindem din nou oponentul”, a afirmat sportivul timișorean.

Aceasta este prima gală Superkombat din istorie care are loc în China, ca urmare a parteneriatului semnat cu Faith Fight pentru dezvoltarea și promovarea kickboxului chinez la nivel mondial.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează