GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  

Echipa Fantastica

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 august 2007 00:00

Notele in timp real
Imediat dupa incheierea partidelor, veti putea vedea notele jucatorilor selectati. Rezultatele partidelor directe vor fi disponibile luni in jur de ora 14:00.

Pune-ti poza preferata la avatar!
Vrei sa te cunoasca prietenii din serie? De azi iti poti atasa poza personala (sau alta poza preferata) la avatar. Intri in contul personal/modifica date, apoi deschizi fanta situata deasupra butonului “salveaza detalii echipa”. Alege “alta poza”, dar ai grija sa nu fie mai mare de 400Kb.

Poti face schimbari pina azi la ora 19:00!
Nu uita sa-ti faci echipa!

Jucatori noi la Echipa Fantastica
Incepand de azi ii poti selecta in lotul tau pe portarul stelist Zapata, precum si pe mijlocasul iesean Sebastian Sfarlea. De asemenea in lotul Stelei il vei regasi pe Mihaita Plesan, iar in cel al lui Dinamo pe Lucian Goian.

Antrenorii fantastici au pagina pe MYSPORT
Daca ai participat la prima editie a Echipei Fantastice, atunci ai automat cont si pe MYSPORT. Te poti loga cu nickul mailului de login de la EF si cu aceeasi parola. Intra si tu in MYSPORT, siteul de sport al suporterilor!

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
 •  08 Noiembrie 2011, 08:59

Acum 1 saptamana am trimis administratorului o problema sesizata de mine... Jucatorii Stelei ai ai Petrolului, nu trebuiau sa puncteze, deoarece meciul a fost intrerup... Am scris... dar degeaba... Mai jos puteti observa ce prevede regulamentul, la punctul 13 avem: Clauze speciale Nu vor conta in joc meciurile din campionatul real (jucatorii vor fi punctati cu zero) care se vor disputa in alte zile decit cele stabilite pentru disputarea intregii etape (conform programarii facute de LPF). Daca un meci se intrerupe inainte de minutul 74 si nu se rejoaca in maximum 24 de ore, toti fotbalisti vor fi punctati cu zero. In concluzie: ADMINISTRATORUL JOCULUI NU DA 2 BANI PE PAREREA NOASTRA!

 •  08 Noiembrie 2011, 08:51

eu am castigat un tricou acum 2 ani (cu aproximatie) si nu l-am primit nici astazi... Bafta!

romtamtamrom
romtamtamrom  •  17 Octombrie 2011, 19:43

Nu pot sa intru in ech. fant. din cauza lui MySport. Vreau sa le urez celor de la My sa-my pupe in varf ce am my sensibil! CRETINII DRACULUI!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează