GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  

ECHIPAFANTASTICa.RO

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 iulie 2007 00:00

Intra in Echipa Fantastica, cel mai tare manager online din .ro. Premiu special pentru userul cu numarul 36.000
Inscrie-te acum in Echipa fantastica si poti castiga 3 mingi cu autografele lui Gica Hagi si Mircea Rednic. Utilizatorul cu numarul 36.000 va castiga o minge cu autografele lui Hagi si Rednic!

Acum sunt 36.000 de utilizatori!

Echipa fantastica a premiat utilizatorul cu numarul 36.000
Echipa fantastica a premiat utilizatorul cu numarul 36.000. Octavian Slavitescu din Smardioasa, judetul Teleorman, a castigat o minge cu autografele lui Gica Hagi si Mircea Rednic. El este un vechi jucator al Echipei fantastice, dar pentru prima oara prezent in noul format online. Sustinator al Universitatii Craiova

  • Echipa fantastica a premiat astazi utilizatorul cu numarul 36.000
  • Echipa fantastica a premiat astazi utilizatorul cu numarul 36.000. Octavian Slavitescu din Smardioasa, judetul Teleorman, a castigat o minge cu autografele lui Gica Hagi si Mircea Rednic.
    Burdujan, 150 de euro
    Burdujan, eroul rapidistilor din meciul de supercupa disputat cu cei de la Dinamo, costa la Echipa fantastica doar 150 de credite. Cei din conducerea Rapidului au declarat ca au mari asteptari de la Lucian, astfel ca are mari sanse de a fi un titular incontestabil.
    Echipa fantastica a ajuns la 35.607 utilizatori
    Ionut Cotarcea din Bals este utilizatorul cu numarul 34.000 si astfel a castigat o minge cu autografele lui Gica Hagi si Mircea Rednic. Cu state vechi la Echipa fantastica, el a mai jucat in vechiul format al concursului, dar aceasta este prima data cand castiga un premiu. Oltean convins, el este sustinator al Universitatii Craiova, jucatorii favoriti fiind D. Stoica si Lutu. Convins ca noul format al jocului este mult mai bun, Ionut este sigur ca va atrage foarte multi microbisti

    Echipa fantastica a premiat utilizatorul cu numarul 35.000. Enachescu Razvan (foto) din Bucuresti s-a inscris azi in Echipa fantastica, reusind astfel sa castige o minge cu autografele lui Gica Hagi si Mircea Rednic.

  • „Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

    32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


    Comentarii (0)

    Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

    Comentează