GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ȘCOALA DE ANTRENORI

Emoții ca la BAC! S-au afișat rezultatele examenului de la Școala de Antrenori » Ce au făcut Mutu, Stăncioiu și alte nume sonore

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 august 2016 15:10

Școala Federală de Antrenori a anunțat rezultatele preliminarii ale examenului de licență UEFA B.

Adrian Mutu este unul dintre remarcați. A primit nota finală 8.44 și este al 5-lea pe lista absolvenților.

De asemenea, fostul fotbalist al Stelei și al Rapidului, Tiberiu Bălan, a primit nota 8.17, fiind și el printre fruntași.

Bogdan Miron, Nicu Epaminonda și proaspătul stelist Eduard Stăncioiu au reușit și ei să promoveze. Ultimul a fost penultimul pe listă din 45 câți au promovat.

Perioada de depunere a contestațiilor este de joi, 01 septembrie 2016 – ora 10.00, până în data de vineri, 02 septembrie 2016 – ora 14.00.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
itrobert
itrobert  •  31 August 2016, 19:27

Nu cred ca i-a intrebat nimic... Daca au fost intrebari insa, cred ca erau versiunea audio caci citirea nu se pliaza cu mingea. Apoi raspunsurile cred ca erau inregistrate in format MP3 deoarece si scrisul e problematic.

zidane92
zidane92  •  31 August 2016, 18:46

Bai *** facuti la ff nu E examen de Absolvire baaaaaaaa ci de admitere adica mutu si ceilalti au intrat la cursurile pentru uefa b de la frf,absolvirea e cand termini studiile fefeistilor:))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sexilian
sexilian  •  31 August 2016, 16:31

mutu e de nivel de clasa a patra, e clar si cu restul,rau a ajuns scoala de antrenori sau ce ies nulitatile astea din federala MAIMUTOILOR.......

Vezi toate comentariile (7)
Comentează