GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CASELE DE PARIURI ACAPAREAZĂ ROMÂNIA

EXCLUSIV Fenomenul pariurilor sportive a explodat pur și simplu: 8 cifre HALUCINANTE care definesc România actuală!

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 martie 2018 00:00

Ediția tipărită de vineri a Gazetei Sporturilor dezvăluie cifrele incredibile care zugrăvesc realitatea zilelor noastre în România.  

Fenomenul pariurilor sportive a explodat pur și simplu, în ultimii 4 ani numărul caselor multiplicându-se de 4 ori, conform ONJN. Ele depășesc de 30 de ori numărul teatrelor şi sălilor de cinema luate la un loc!

13.335 de case de pariuri, 9.410 farmacii și 4.582 sucursale bancare: 3 cifre care definesc România actuală

O sală de teatru la 173 de case de pariuri!!!

Nici măcar farmaciile nu mai ţin pasul cu sediile pariurilor. Sunt cu aproape 50% mai multe case decât locaţii în care se vând medicamente. Discrepanţa e şi mai mare faţă de alte lucruri de care o persoană are nevoie în mod relativ constant: numărul sucursalelor bancare e de 3 ori mai mic, iar în privinţa teatrelor (77 de săli) şi sălilor de cinema (393), comparaţia naşte un rezultat şocant: sunt de aproape 30 de ori mai multe case de pariuri!!!

Case de pariuri versus alte "locaţii" utile în România

Categoria  Nr. unităţi
Case de pariuri 13.335
Farmacii 9.410
Sucursale bancare 4.582
Benzinării  2.000
Agenţii loto 1.900
Săli de cinema 393
Librării 250
Săli de teatru  77

 *Datele au fost oferite Gazetei Sporturilor de: ONJN, Ministerul Sănătăţii, Loteria Română, Ministerul Culturii şi Asociaţia Editorilor din România; iar numărul benzinăriilor a fost estimat de Ziarul Financiar

Analiza completă, cu alte cifre și detalii spectaculoase, e doar în Gazeta de vineri ( ediția tipărită - la chioșc, ediția digitală - AICI)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
kingme
kingme  •  30 Martie 2018, 21:03

Cei care pariaza si folosesc bancile sunt in mare parte salariati,lucreaza,cumva logic,nu?au bani dar nu cat sa traiasca decent asa ca isi incearca norocul.Nu mai dati vina pe lene,in Romania se munceste mult si pe bani putini de asta si exodul celor care lucreaza in strainatate.Cei care vorbesc de lene sunt cei care vor in continuare salariati platiti prost si cu ore mai multe de lucru.

caminero
caminero  •  30 Martie 2018, 17:06
Postat de e_lae pe 30 Martie 2018, 11:33

E normal, tot gusterul roman viseaza la castiguri consistente intr-un timp scurt, fara prea multa munca. Iluziile astea au fost promovate si/sau alimentate constant de media, iar interesele celor ce profita din chestia asta nu sunt greu de dedus. Ar mai trebui amintite pacanelele aici - nu sunt de neglijat. Ca o ironie (desi nu e deloc) peste tot se poate vedea tripleta banca, farmacie, casa pariuri/pacanele. Doar traim bine... cu iluzii !

Like și respect! Nu mai e nimic de adăugat.

1228562210537150
Bobin Alex Tiberiu  •  30 Martie 2018, 14:26

Ce ne trebe teatre ce vedem acolo

Vezi toate comentariile (23)
Comentează