GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DEZVĂLUIRI

EXCLUSIV Fost patron din Liga 1, prezent aseară în fața sediului DNA să-l susțină pe prietenul Liviu Dragnea » E acuzat că i-a adus pe “susținătorii agresivi” ai liderului PSD

Articol de - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2017 10:52

Marți seară, la ora 17:30, Liviu Dragnea a venit la sediul DNA pentru a lua la cunoștință instituirea sechestrului de 127 de milioane de lei în dosarul Tel Drum.

La sosire, liderul PSD a fost așteptat de zeci de contestatari, dar și de susținători care, potrivit jurnalistului Mălin Bot, au devenit agresivi și au încercat să-l ferească pe Dragnea de jurnaliști, șicanându-i pe reprezentanții mass-media. 

Sursa mai sus citată susține că oamenii veniți să-l protejeze pe politician au fost aduși de doi bărbați neidentificați care apar într-un clip video postat pe rețelele de socializare.

Reporterii Gazetei l-au recunoscut pe unul dintre ei. Bărbatul cu barbă este Adrian Zamfir, fostul patron al clubului Rapid de după retragerea lui George Copos! În imagini, el fumează și râde la un moment dat cu jandarmii prezenți în fața sediului DNA.

Contactat de Gazetă, Zamfir a spus inițial, în glumă, că era în zonă pentru că se plimba. Apoi, a explicat:

“Da, eu sunt în imagini. Am barbă pentru că sunt în doliu după tatăl meu. Nu i-am adus eu pe oamenii ăia, i-a adus partidul. I-a adus secretarul general, cine organizează chestiile astea. Am venit să-l susțin pe Liviu Dragnea, eu am declarat de foarte mult timp că sunt prieten cu el. Nu am vorbit cu el, nu ne-am întâlnit după.

Oamenii au venit pentru că nu se poate să țipe numai Mălin Bot. N-ați văzut ce isteric e băiatul ăla?! Îi provoca pe oameni, le băga telefonul în ochi. Își ia niște bani de pe undeva, nu se poate să fii atât de nesimțit. Dacă-mi făcea mie așa, îi și dădeam una”.

Întrebat despre motivul pentru care Dragnea a ajuns la sediul DNA, Zamfir a spus: “Sunt chestii care vin de sus. Ar trebui orice om să-și dea seama. Sunt chestii dezgropate din 2001, două clasări. E foarte clar că e un război. Nu spun că e doar de o parte. E prea pe față. Hai să-i aruncăm cu dosare în cap. Eu vreau ca justiția să fie oarbă, nu să-i dea aia de pe ochi”.

Controversă la Rapid

Fost membru PSD, unde a deținut poziția de lider al Ligii Tinerilor Întreprinzători, Zamfir a candidat în decembrie 2016 pe listele ALDE Călărași pentru un loc în Camera Deputaților, dar nu a fost ales.

După alegeri, s-a reînscris în PSD București.

În vârstă de 44 ani, misteriosul Zamfir a preluat clubul Rapid în 2013 alături de Nicolae Cristescu, dar în mai 2014 cei doi au cedat pachetul de acțiuni către patru suporteri. Din perioada scurtă petrecută de cei doi în club datează două plângeri penale pentru înșelăciune făcute în Italia de doi fotbaliști care susțin că au plătit pentru a obține contracte de joc la Rapid, însă au fost păcăliți.

Cel care le-a oferit contracte parafate cu o ștampilă a departamentului de marketing a fost Efstathios “Stathis” Smyris, un grec controversat adus de Zamfir pentru a gestiona marketingul clubului în regim part-time. Pe lângă Smyris, cei doi jucători italieni l-au denunțat și pe partnerul acestuia, Carlos Piizzi, un impresar asociat cu persoane investigate sau condamnate într-un dosar de trucare de meciuri din Italia.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
costin_stucan
costin_stucan  •  22 Noiembrie 2017, 17:56
Postat de Tudor Chirea pe 22 Noiembrie 2017, 12:26

Nu degeaba, *** Tolontan, l-a adus pe ***, Stucan, dat afara de multi ptr atitudine ***, ***

@Tudor Chirea Nu am fost concediat (încă) de niciun angajator. Am plecat că am vrut eu. Altfel, o zi bună.

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  22 Noiembrie 2017, 13:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

699077510215282
Tudor Chirea  •  22 Noiembrie 2017, 12:26

Nu degeaba, *** Tolontan, l-a adus pe ***, Stucan, dat afara de multi ptr atitudine ***, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează