Articol de GSP - Publicat sambata, 08 iunie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 08 iunie 2013 01:45

✓ Steaua pică în mijlocul “cruciadei” UEFA!
Forul continental e decis să taie în carne vie: completările la noul regulament îi dau dreptul să sancţioneze cluburile indiferent dacă instanţele interne dictează şi ele pedepse ori nu.  În numărul de astăzi al Gazetei Sporturilor găseşti documente oficiale de la UEFA, declaraţia ofiţerului de integritate al forului despre şansele Stelei de a scăpa nesancţionată, plus o adăugire pe care Comitetul Executiv a făcut-o la regulamentul UEFA, doar în ediţia tipărită.


Alte subiecte pe care le găsiţi doar în ediţia tipărită, nu şi pe site:

✓ Caracatiţa se extinde
Prin venirea lui Vasile Miriuţă pe banca tehnică a Ceahlăului, influenţa familiei Reghecampf în Liga 1 a crescut. Fostul internaţional maghiar e un apropiat al lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, el fiind coleg cu actualul antrenor al Stelei la Energie Cottbus în perioada 2000-2002.

✓ Legendele anonime ale lui Copos
Gazeta a început un serial de colecţie în care veţi descoperi poveştile nescrise ale Giuleştiului, reportaje emoţionante, interviuri de marcă şi cifre esenţiale din trecutul alb-vişiniu. Azi, episodul 4.

Foştii vecini dezvăluie detalii savuroase din viaţa patronului rapidist de la începutul anilor '90, cînd Giuleştiul l-a adoptat ca pe un Mesia. Între celebrele savarine şi proverbiala zgîrcenie, de la dragostea peluzei din Giuleşti la planeta care se scufundă, traiectoria lui Copos e o poveste legată strîns de soarta Rapidului. Tot în paginile dedicate clubului giuleştean, un interviu cu Cesar dos Santos "Cesinha", unul dintre cei 62 de stranieri care au îmbrăcat tricoul Rapidului de cînd George Copos a preluat echipa. Brazilianul de 33 de ani a fost şocat să audă că Rapidul nu va mai juca în L1. Interviul, doar în ediţia tipărită.

✓  Umor total cu fotbal rural
Harta haioasă a celor mai proaspete echipe româneşti care activează în Liga 5 şi Liga 6! Criza duce la dispariţia echipelor de tradiţie, dar Limbenii Limba sau Colorado Şpring îşi urmează visul în eşaloanele judeţene. Descoperă top 25 cluburi care în acest sezon au colorat fotbalul cu numele şi poveştile lor!  Ne-am întîlnit cu denumiri incredibile din toate colţurile ţării, am selectat cele mai amuzante nume de echipe şi poveştile lor inedite. Împărţite în categorii, acestea sînt cele mai noi produse haioase ale fotbalului românesc!

Şocul viitorului
TopGear a vizitat fabrica Maserati din Modena. Maserati şi-a asigurat viitorul cînd a decis să crească producţia de la 6.000 la
50.000 de unităţi pe an. Saltul se va face cu ajutorul roboţilor, spre disperarea angajaţilor. Unul dintre cei mai vechi angajaţi ai Maserati, Giorgio Manicardi, a fost ghidul celor de la TopGear în fabrică. Detalii, în ediţia tipărită, nu şi pe site.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion