Articol de GSP - Publicat luni, 15 iulie 2013 00:00 / Actualizat luni, 15 iulie 2013 01:03

Gazeta evaluează starea candidatelor la titlu în funcţie de cinci argumente importante: antrenorul, lotul, amicalele, publicul şi economia.

Actuala campioană arată cel mai bine după presezon. CFR a adus jucători buni, dar cam mulţi şi specialistul Rednic ar trebui să-i mixeze ca un alchimist. Petrolul, Dinamo şi Vaslui pot profita de criza vreunei favorite.

În ziarul de azi, nu şi pe site, puteţi citi o analiză completă, pe trei pagini, a luptei la titlu din noul sezon. Cu ajutorul a cinci criterii, GSP a estimat coeficientul fiecărei candidate la titlu şi vă prezintă şansele celor mai importante patru echipe de a îndeplini acest obiectiv.

Alte materiale pe care le puteţi găsi doar în ediţia tipărită de azi:

Un nou episod din mafia pariurilor: Caracatiţa jucătorilor. Insiderii GSP au conturat o listă a fotbaliştilor suspecţi, prezenţi în meciuri dubioase la pariuri: sînt 36 de nume.  Dezvăluirile făcute de insideri de peste un an conduc spre un anumit grup de fotbalişti. Majoritatea sînt spre finalul carierei sau deja au încheiat-o acum. Aproape jumătate sînt din cercul de influenţă al Anamariei Prodan. Numele şi etalii, doar în ediţia tipărită de azi!

Afaceri doar cu Reghe antrenor! Modelul respectat şi la Craiova, şi la Steaua: Laurenţiu e numit antrenor, fotbaliştii semnează cu soţia lui. Anamaria reprezintă jumătate din lotul Stelei. Înainte să fie numit Reghecampf antrenor în Ghencea, doar Prepeliţă era clientul ei. La Craiova, nu avea nici un jucător şi a devenit agentul a un sfert dintre aceştia.

La 10 ani, fata Simonei Gogîrlă are 1,72 înălţime! ”Mai bună handbalistă decît mami” » Alicia Gogîrlă înscrie trei sferturi din golurile echipei sale, HCM Torok Rm Vîlcea, care cîştigă meciurile cu 15-6 sau 17-8!

Nu uita că în Gazeta de azi ai şi cele mai tari ponturi la pariuri! Mergi pe mîna noastră!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”