Articol de GSP - Publicat joi, 30 mai 2013 00:00 / Actualizat joi, 30 mai 2013 02:14

Într-un interviu acordat lui Andrei Vochin, Alex Maxim explică de ce a refuzat-o pe noua campioană şi a ales să plece în străinătate, la VfB Stuttgart. Cel mai promiţător tînăr român din ultimii ani povesteşte că a simpatizat cu Steaua de cînd era mic, dar acum este foarte înverşunat contra roş-albaştrilor. Motivul? Afli doar în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor. Cum îl caracterizează Maxim pe bunul său prieten, Gicu Grozav, dar şi ce spune despre Radu Ştefan, Mutu şi despre selecţioner, în numărul de azi al ziarului.

Tot în paginile ziarului, nu şi pe site:

Wesley: “Mi-e dor de Gigi, că făcea circ!”
Brazilianul este impresionat de roş-albaştri, în special de Popa şi de Chipciu, şi-ar vrea să se întoarcă în Liga 1. Wesley a dezvăluit ieri, într-un interviu acordat Gazetei, că este asaltat pe străzile Bucureştiului cu întrebări despre venirea sa la Steaua şi spune ironic că patronul din Ghencea este cel mai mare creator de echipe, doar pe Messi şi pe Ronaldo nu i-a adus.

Retragere oarbă!
Daniel Pancu, 36 de ani în august, va juca diseară ultimul său meci din cariera de fotbalist profesionist. Cel supranumit de fani "Pancone" se va retrage într-o atmosferă sumbră: Giuleştiul va fi gol, iar Rapidul retrogradat şi în pragul falimentului. Detalii în Gazeta Sporturilor.

Zîmbete şi fete frumoase
Steliştii au venit la petrecerea de după sărbătoarea din Piaţa Constituţiei însoţiţi de soţii sau iubite. Nu rata un fotoreportaj de la sărbătoarea roş-albaştrilor! Doar în ediţia tipărită, nu şi pe site.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion