Articol de GSP - Publicat luni, 08 aprilie 2013 00:00 / Actualizat luni, 08 aprilie 2013 01:25

Compania de telefonie a anunţat deja că va dezvolta pentru început serviciile TV pe smartphone, tabletă şi PC, dar e foarte probabil să activeze, în scurt timp, şi pe satelit.

Orange a obţinut din partea Autorităţii Naţionale de Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), dreptul de a furniza servicii TV prin reţeaua mobilă proprie.

Peste un an se va  organiza licitaţia pentru intervalul 2014-2017, dar LPF şi-a luat deja măsuri: intenţionează să-şi facă posturi proprii.

Piaţa drepturilor TV va deveni şi mai agitată, cu Orange concurent important pentru tripleta RCS&RDS Romtelecom-UPC. Va fi extrem de interesant de urmărit cum vor trata cei mai mari jucători de pe piaţa aceasta licitaţia pe care Liga Profesionistă de Fotbal o va organiza în martie-aprilie anul viitor şi dacă Orange se va implica şi ea.

Gazeta Sporturilor a dorit să afle care e poziţia principalilor jucători de pe piaţa serviciilor TV şi a adresat acelaşi set de întrebări pentru principalele companii, RCS&RDS, Romtelecom şi UPC. Răspunsurile, dar şi cine a făcut cel mai important progres, ce sume a obţinut LPF pînă acum din licitaţiile pentru drepturile TV şi cum se pregăteşte Liga Profesionistă să contraatace pe această piaţă, doar în ediţia tipărită a Gazetei, nu şi pe site.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion