Articol de GSP - Publicat sambata, 15 iunie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 14 iunie 2013 22:05

Conducerea Stelei intenţionează să folosească în apărarea ei la Nyon interviul pe care un fost fundaş al Universităţii Cluj l-a oferit în Gazetă acum 4 ani!

Steaua mai are ceva mai mult de două zile la dispoziţie pentru a definitiva dosarul pe care îl va depune la Comisia de Disciplină a UEFA. Pînă luni seara, steliştii trebuie să depună toate documentele care consideră că i-ar putea ajuta să-i înduplece pe cei 9 membri de la Nyon să nu decidă excluderea din cupele europene.

Cum cea mai mare parte a dosarului se va baza pe susţinerea faptului că a fost vorba despre o premiere, adică despre o sumă de bani oferită unei echipe pentru a cîştiga, nu pentru a pierde, cei din Ghencea vor să adauge printre documente şi un interviu publicat acum mai bine de 4 ani de către Gazeta Sporturilor. E vorba despre un dialog pe care l-au avut la acea vreme reporterii Gazetei cu un fost fotbalist al celor de la Universitatea Cluj, care a jucat în decisivul U Cluj - CFR 0-1, din ultima etapă a sezonului 2007-2008. Acesta susţinea în interviu că jucători străini de la CFR i-au propus înainte de meci să o lase mai moale, la mijloc fiind vorba despre bani mulţi! Interviul integral şi detalii despre strategia Stelei, doar în ediţia tipărită de azi!


Alte materiale pe care le puteţi găsi doar în ediţia tipărită de azi:

Cele trei mari probleme ale Stelei: posturile deficitare care îi dau dureri de cap lui Reghe » Plecarea lui Rusescu, accidentările şi lipsa achiziţiilor de valoare produc lipsă de soluţii în lot pe trei posturi importante la Steaua. Steaua a rămas fără vacanţă şi fără golgeter. Ieri, jucătorii au efectuat vizita medicală şi au dat oficial startul pregătirilor pentru ceea ce încă se speră în Ghencea: accesul în grupele Champions League. Reghecampf va pleca azi împreună cu jucătorii în Austria, unde se va desfăşura primul stagiu de pregătire. Doar din ediţia tipărită de azi puteţi citi analiza pe posturi a campioanei pentru noul sezon!

Golgeteri aici, anonimi acolo » Ce şanse are Rusescu să se impună într-un campionat în care topul marcatorilor i-a avut în frunte pe Messi, Ronaldo şi Falcao. Aproape fără excepţie, în ultimii 23 de ani, steliştii care au fost cei mai buni marcatori în Liga 1 au plecat pe sume importante, ca şi Rusescu, dar nu au reuşit să se impună la nivel înalt

Fotbalul din Atlantida românească » Povestea sportului din insula Ada Kaleh, raiul de pe Dunăre inundat în 1970 şi şters de pe hărţi. La 3 km în aval de Orşova au existat teren şi echipă de fotbal, cu toate că insula populată majoritar de turci n-avea mai mult de 1,7 km lungime şi 500 de metri lăţime! Mustafa Hamdi, fost mijlocaş la Spartac Ada Kaleh, recompune viaţa de basm a oazei în care a jucat şi Steaua!

Un antrenor român stă la baza uluitorului succes al lui Pasching (D3) în Cupa Austriei: Un superBorş! Sandu Borş, 33 de ani, fost jucător la Bistriţa şi Alba Iulia, formează tinerii echipei care le-a învins în Cupă pe Rapid Viena, Red Bull Salzbug şi, în finală, pe Austria Viena!

Nu uita că în Gazeta de vineri ai şi cele mai tari ponturi la pariuri! Mergi pe mîna noastră!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”