Articol de GSP - Publicat luni, 08 iulie 2013 00:00 / Actualizat luni, 08 iulie 2013 01:04

Alte materiale pe care le puteţi găsi doar în ediţia tipărită de azi:

Deciziile luate în ultimii ani de conducerea Stelei au făcut ca jucători de valoare să plece pe uşa din dos din Ghencea.

O altă echipă din Liga 1 a profitat şi şi-a făcut rost gratis de doi atacanţi care sînt soluţii excelente pentru echipă.

Steaua, în schimb, a plătit pentru “ofensivii” ei. 600.000 de euro pe Nikolici, muntenegreanul fără gol în amicale, 1,4 milioane de euro pe Mihai Costea şi 210.000 de euro ca să şi-l asigure un an pe Federico Piovaccari. Dintre ei, singurul care i-a oferit motive de optimism lui Reghecampf a fost Costea.

Despre ce jucători este vorba, aflaţi doar din ediţia tipărită de azi, nu şi de pe site!

Alte materiale pe care le puteţi găsi doar în ediţia tipărită de azi:

Cadou de la Piovaccari » Italianul a devenit deja o vedetă. Deşi a jucat abia o repriză la noua sa echipă în amicalul cu Sheffield Wednesday 1-1, acesta a fost luat la ochi de fani. El a făcut deja un cadou unei suportere. Despre ce e vorba, doar în ziarul de azi.

România are cei mai mulţi antrenori străini în fotbalul arab din Emirate, Qatar, Oman, Arabia Saudită, Bahrain şi Kuweit, nu mai puţin de opt: Olăroiu, Şumudică, Boloni, Lucescu Jr, Balaci, Cioabă, Motroc şi Ion Marin. O analiză completă a performanţelor tehnicienilor noştri şi un material detaliat despre noua aventură lui Oli la vicecampioana din Emirate, Al Ahli, doar în ediţia tipărită!

Culisele unei înfrîngeri neanunţate » Cum a ajuns FRF să primească lovitura de la TAS în cazul U Cluj: Federaţia nici n-a fost reprezentată, iar Dragomir şi-a impus punctul de vedere la  Lausanne. Avocatul Ligii, Cătălin Ciubotă, spune că LPF a evitat astfel o amendă de 7 milioane euro şi vorbeşte de schimbarea  manualului de licenţiere. Unul dintre judecătorii de la Lausanne a fost românul Dan Vişoiu, care a dat dreptate clujenilor! Ce-am înţeles după Comitetul Executiv şi înfrîngerea FRF la TAS şi patru dileme care subliniază haosul din fotbalul românesc, în Gazeta Sporturilor de luni!

Nu uita că în Gazeta de azi ai şi cele mai tari ponturi la pariuri! Mergi pe mîna noastră!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”