Articol de GSP - Publicat joi, 15 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 15 august 2013 02:42

S-a schimbat acţionarul majoritar!
Pentru prima dată în istoria recentă a Stelei, nu patronul, transferurile sau UEFA reprezintă sursa principală a veniturilor clubului.
În sezonul trecut, banii proveniţi din vînzarea biletelor către suporteri au însemnat aproape 7 milioane de euro, peste banii primiţi de la forul de la Nyon sau din drepturile TV din Liga 1. Nu rata o analiză pe această temă în numărul de astăzi al Gazetei Sporturilor. Plus: 5 motive datorită cărora suporterii constituie principala sursă de venituri a formaţiei roş-albastre.

S-a organizat debandada!
Rapid şi două Craiove în eşalonul haosului: L2 a rămas cu 25 de cluburi,
s-a tras ţintarul, cel puţin 4 sînt încă în dubiu. Cum se promovează/retrogradează la Liga a II-a, detalii despre Liga a III-a, totul în ediţia tipărită.

Banderola Stelei
Bourceanu a purtat 5 banderole diferite în cele 7 partide din acest sezon. Detalii despre subiect doar în ziar, nu şi pe site.

Bănelinha
Trofeul fără egal al lui Nicoliţă, fiica sa de două săptămîni, Amalia Ioana.
Mijlocaşul “naţionalei” a avut răgaz, marţi după-amiază, pentru o întîlnire de cîteva minute cu soţia sa, Cristina, şi cu micuţa Amalia. Nicoliţă s-a rupt de grupul “tricolorilor” chemaţi pentru ”amicalul” cu Slovacia, venit la AFI
Cotroceni pentru a viziona un film, şi s-a bucurat de revederea cu familia.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion