Articol de GSP - Publicat duminica, 16 iunie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 15 iunie 2013 22:34

Citeşti azi numai în ediţia tipărită a Gazetei, singurul ziar de sport care apare în weekend:

- Pînă la decizia UEFA totul e blocat la Steaua. Primele două ţinte ale lui Reghe au spus deja “Nu” campionilor. Bokila preferă să rămînă la Petrolul, Nistor a ales rivala CFR. Al treilea întreabă sec: “Ce să mai caut eu acolo?”. Află despre cine e vorba din ziar!

- După Raul Crişan şi Scărlătescu, Dinamo e acuzată de malpraxis de încă un fost fotbalist al ei. Acesta acuză clubul alb-roşu în termeni duri şi descrie cum şi-a bătut joc de el vechea conducere din Ştefan cel Mare.

- Interviu cu unul dintre fotbaliştii-revelaţie ai ultimului sezon de Liga 1, un om important pentru Astra, care a ajuns, în premieră, în cupele europene. Costin Budescu, 24 de ani, a fost al doilea golgeter al echipei, după Fatai. A atras atenţia şi campioanei României, Steaua, dar şi pe cea a lui Piţurcă. El spune că n-ar vrea să rămînă un anonim, explică de ce numărul 10 nu îl apasă şi de ce crede că banii cîştigaţi din fotbal trebuie cheltuiţi cu mare grijă.

- Cernăianu a redeschis cazul, eroii din ’83 îl completează: povestea tulbure a meciului Cipru - România 0-1 din calificările la Euro ’84. Fost antrenor la Olympiakos Nicosia, Cernăianu sugera recent că portarul ciprioţilor s-ar fi dat la o parte pentru a sprijini succesul trupei lui Lucescu. Un om din anturajul “tricolorilor” are versiuni spectaculoase despre contrele puse atunci împotriva României.

- Portretul lui "Ferguson al preşedinţilor de club", Pinto da Costa: a intrat în al patrulea deceniu de cînd dictează destinele lui Porto, un Papă al fotbalului lusitan, nesăţios colecţionar de trofee şi formidabil negustor de jucători, care a transformat clubul în cea mai profitabilă mină de aur din istoria sportului rege.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”