GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ARENA NAȚIONALĂ

EXCLUSIV România-Spania, aproape sigur pe Național Arena! GSP anunță ce a rezultat din vizita ISU. "E o chestiune de zile!"

Articol de - Publicat joi, 18 februarie 2016 16:27

Vizita ISU la stadionul Național Arena s-a concluzionat cu o declarație de presă neclară, în spatele căreia stă însă încercarea de a rezolva problema.

19:00

Din informațiile Gazetei, noile reguli atît pentru Național Arena, cât și pentru alte obiective vor prevede un termen de grație care se va întinde până la finalul anului, în care proprietarii vor trebui să își depună dosarul pentru autorizare. Este o chestiune de zile până când Primăria va anunța această convenție cu ISU

Pe 27 martie, Arena Națională ar trebui să găzduiască meciul amical dintre România și Spania.

Știrea inițială

Astăzi, de la ora 18:00, va avea avea loc o inspecție a celor de la ISU la Arena Națională, iar dacă totul va fi în regulă, stadionul va primi aviz și va fi redeschis azi.

La inspecție vor participa și Răzvan Burleanu, președintele FRF, Vasile Dâncu, viceprim-ministrul României, Petre Tobă, Ministrul de Interne, și Răzvan Sava, primarul interimar al Bucureștiului.

Arena Națională, cel mai mare stadion din țară, a fost închis la începutul lunii noiembrie, din cauza lipsei avizului ISU, pentru membrana din care este făcut acoperișul retractabil.

 

20.000.000 €a cheltuit Primăria Capitalei pentru acoperișul Arenei Naționale

Citește și: Testul acoperișului Arenei Naționale a ieșit tot ”dificil inflamabil” și ”fără picături arzînde”! Stadionul ar putea fi gata pentru România – Spania

 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (17)
sa.ne.plangem.de.romania
sa.ne.plangem.de.romania  •  18 Februarie 2016, 20:15
Postat de nebraska pe 18 Februarie 2016, 17:11

Exista totusi o parte buna in povestea asta:)))))clona fara istorie si palmares ca sa nu mai vorbim de sediu e obligata sa joace la Pitesti.

Iar te-a lasat taticutu la calculator. Ti-ai stors cosul azi?

gerulozaurus
gerulozaurus  •  18 Februarie 2016, 20:07

Ce drq mai inspecteaza ISU daca in 3 teste sau cate au efectuat acelui material, a iesit ca nu arde, ca e OK...acum i-a gasit grija de populatie, unde trebuiau sa verifice ei isi faceau cafele in timp ce oamenii ardeau.

nebraska
nebraska  •  18 Februarie 2016, 19:33
Postat de randoom_._ pe 18 Februarie 2016, 19:21

esti dro99gat baiete. pai Steaua este singura echipa din tara,care chiar umple Steaua arena aka national arena cu suporteri. pai conducem detasat ca medie de suporteri la stadion. asa ca idee,am fost 50 de mii cand am jucat cu dinamop si cand ati jucat voi cu Steaua,ati fost 20 si ceva de mii. wtf?

Zici ca iesi din cotlon daca joaca pe N.A. ratoane?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close