GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  COREGRAFII

EXCLUSIV: Șapte mesaje incredibile pe care steliștii le vor folosi la viitoarele coregrafii

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 16 august 2016 23:23

Dupa marea păcăleala pusă la cale de fanii dinamoviști
la meciul cu Manchester City, steliștii ar putea continua moda coregrafiilor-surpriza la meciurile următoare :)

Iată o listă cu posibile mesaje: 

- 1986, bulan și nimereală

- Respect, Șumudică!

- Borcea, mereu în inima noastră

- Talpan președinte!

- Il Luce > nea Imi

- Săpunaru, unul dintre noi

- Ceaușescu, ne e dor de tine!

 * Acest text este un pamflet. La care puteți contribui și voi. Așadar, ce alte mesaje credeți că ar mai putea apărea în coregrafii? Atenție, comentariile care nu respectă regulile site-ului vor fi moderate.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  17 August 2016, 17:55

articol care instiga la ura,dar oricum la asta va pricepeti cel mai bine,voi stiti foarte bine ca niciodata nu se intampla asta,daca galeriile stelei ,erau la meci ! daca creditorul nu intelege odata pt totdeauna, cat conteaza sigla noastra,aceste lucruri se pot repeta,oricum nu e nici o umilinta,venita de la niste frustrati prosti catelusi,care doar asa ies in evidenta,isi arata frustrarea clar,ch league interzisa cainilor pe viata ,asta e coregrafia !doar vise si atat,pai parca era fcsb ?? acum au ironii si derby uri cu fcsb de 2 ani??? o tot dau in diverse,rasii astia,vai de ei !

andyandrei2015
andyandrei2015  •  17 August 2016, 17:52
Postat de zecs93 pe 17 August 2016, 00:50

Cum nu cap de floarea soarelui ?? ba chiar in peluza sud de la voi am trimis si banneru cu : ''Putem fugi peste tot dar nu ne putem ascunde/ PCH e peste noi oriunde '' !!! Il poti vedea, e la liber !!!

ti am mai zis,frustrat prost,parlit ce esti,pe viata si pe steaua,esti prezent pe orice articol al stelei,nu al lui dinamo,universul vostru se invarte in jurul stelei,mai nou al fcsb,esti prea prost,asa jucati si voi in ch league,cu prostii ***e ***,stai calm,ca aveti multi si voi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1152323224832454
Mihai Traistaru  •  17 August 2016, 17:51

in 86 castigat , in 87 semifinale in 89 Finala = cea mai buna echipa timp de 4 ani in europa , Unde este nimereala? in 4 ani 2 finale si 1 semifinala

Vezi toate comentariile (35)
Comentează