GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INCIDENT

EXCLUSIV Scandal uriaş joi seară în Bucureşti » Adrian Mutu s-a îmbătat, a refuzat să plătească şi-a fugit din restaurant! Detalii incredibile plus toate reacţiile

Imagine din Cuba cu Adrian Mutu și iubita lui, Sandra foto: Instragram
Imagine din Cuba cu Adrian Mutu și iubita lui, Sandra foto: Instragram

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 ianuarie 2016 17:24

Adrian Mutu s-a întors în România după ce-a petrecut o vacanţă romantică în Cuba alături de noua lui soţie, Sandra Bachici, 22 de ani, şi a fost implicat deja într-un scandal.

Revenit în ţară după ce s-a căsătorit, Mutu a decis să petreacă alături de mai mulţi prieteni joi seară într-un restaurant select din București. "Brialiantul" a mers la Zexe Zahanaua Gastronomica de pe strada Icoanei numărul 80, din sectorul 2.

Sursele GSP au dezvăluit că Mutu a stat mai multe ore în restaurant, a consumat mai multe sticle de vin alături de cei prezenţi la masa lui, apoi a plecat fără să plătească consumaţia!

"Nota lui Mutu a fost de 3.000 de lei, iar el a refuzat să plătească. În acel moment, angajaţii restaurantului au apelat la serviciul de protecţie şi pază cu care colaborează,  BGS! Mutu a făcut un adevărat scandal, era sub influenţa băuturilor alcoolice şi a refuzat să îşi plătească nota! Atunci, angajaţii au declanşat butonul de panică", dezvăluie martorii oculari.

Contactaţi, oficialii restaurantului au confirmat că joi seară Adrian Mutu a fost prezent în restaurantul din strada Icoanei: "Domnul Adrian Mutu vine la noi de fiecare dată cînd vine în România. Din punctul nostru de vedere nu a existat nici un scandal! Nu a plătit la plecare pentru că dînsul plăteşte mereu a doua sau a treia zi. Masa s-a închis prin virament!".

La doar cîteva minunte de la semnalarea incidentului, la restaurant şi-au făcut apariţie cei de la BGS, dar nimeni din anturajul lui Mutu nu se mai afla acolo! "Am avut o intervenţie la locaţia respectivă, dar nu mai era nimeni în momentul în care echipajul a ajuns acolo", spun oficialii firmei de pază.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (79)
mvradulescu
mvradulescu  •  16 Ianuarie 2016, 09:02

Probabil a fost sfătuit de "binevoitori" să-și facă revenirea în anturajul echipei naționale printr-un "gest" cu mare impact la simpatizanții săi și nu numai !!! D-le selecţioner, puteți să-l nominalizați printre titularii pentru Euro 2016, chiar dacă nu are timp să se legitimeze la o formație înscrisă în primele trei eșaloane fotbalistice autohtone !

dorel999
dorel999  •  16 Ianuarie 2016, 03:21
Postat de baruch pe 15 Ianuarie 2016, 17:44

nu inteleg unde e "scandalul urias". probabil era ametit (nu bea pe banii mei si nici eu pe ai lui, deci nu pot sa-l judec), aia care erau acolo nu l-or fi cunoscut (ca nu toata lumea e innebunita dupa fotbal) sau n-or fi stiut ca el are alte socoteli cu localul, si tot asa. ce sens are sa inflamezi ceva ce nici nu exista? e vorba depre un jucator valoros (inca) al romaniei, care ar fi bine sa poata sa ne ajute in vara. ca francezii n-au auzit de maxim, dar mutu e sigur ca le-ar mai lua un pic din elan.

vrei sa spui ca daca ar fi si mutu convocat, am avea mai multe sanse sa-i cu francezii, LA BATAIE, nu?

dorel999
dorel999  •  16 Ianuarie 2016, 03:19
Postat de andrei.cernat pe 15 Ianuarie 2016, 18:08

daca administratia restaurantului spun ca nu-i nicio problema...de ce vreti sa inventati voi una? asa va mai place sa cautati carcota aiurea-n tramvai .....

ce ai fi vrut sa zica proprietarii ? ca se batea mutu cu BGS-ul cum facea margelatu in filme?

Vezi toate comentariile (79)
Comentează