GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  S-A DAT ÎN STAMBĂ

Face ce face şi e din nou în mijlocul unui scandal » Gerard Pique s-a certat cu doi poliţişti: "Mă invidiaţi pentru că sînt celebru! Sînteţi o ruşine!"

foto: lavanguardia.com +4   FOTO
foto: lavanguardia.com

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 15 octombrie 2014 23:43

Noi probleme pentru Gerard Pique. Fotbalistul Barcelonei nu are un an grozav pe terenul de fotbal, dar îi merge şi mai rău în afara lui. Duminică noaptea, în jurul orei 02:30, fundaşul a făcut scandal în faţa poliţiştilor.


Pique şi fratele său, Marc, se aflau într-o maşină staţionată mai mult de 15 minute într-o zonă destinată autobuzelor şi taxiurilor, în faţa unui club. Fratele fotbalistului, aflat la volan, a fost amendat pentru parcare neregulamentară, iar jucătorul i-a smuls din mînă amenda, a mototolit-o şi a aruncat-o. 

Citeşte şi: VIDEO Un internaţional spaniol, renegat de fani: "Afară de la naţională!"

Conform lavanguardia.com, Pique a coborît din maşină şi, după ce a discutat motivele sancţiunii cu agenţii de circulaţie, s-a enervat şi i-a acuzat: "Mă invidiaţi pentru că sînt celebru", "Îmi daţi amendă pentru că vă luaţi comision din asta, pentru că nu aveţi bani şi trebuie să luaţi comision", "N-o să plătească nimeni amenda asta, pentru că o să-l sun pe şeful tău şi o s-o anuleze", "O să vorbesc cu şefii tăi şi o s-o încurci", "Sînteţi nişte nenorociţi şi vă credeţi stăpînii lumii pentru că purtaţi uniformă şi amendaţi oamenii", "Amenda asta o s-o plătească tatăl tău", "Sînteţi o ruşine, mi-e silă de ceea ce faceţi, Poliţia locală e o mizerie!", se arată în procesul verbal întocmit de cei doi poliţişti. 

Fotbalistul s-a scuzat prin intermediul contului de twitter: "Au apărut exagerări în legătură cu ceea ce am spus, dar, în orice caz, îmi pare rău, am greşit. Nu se va mai întîmpla".

Pique e acuzat de lipsă de respect faţă de autorităţi şi, deşi nu e un delict grav, jucătorul va fi nevoit să răspundă în faţa unui judecător la următoarea abatere, informează sursa citată.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
cracker
cracker  •  15 Octombrie 2014, 23:56
Postat de simo_hayha pe 15 Octombrie 2014, 21:48

Asta e un fel de Chipciu al Spaniei, ii place alcoolul si vorbeste mult si prost. :))

Nu-mi sta in caracter sa jignesc personele cu reale dezabilitati mintale, dar cu tine nu m-am putut abtine, comentariul tau denota clar lipsa disceranamantului. Se vede ca tutorele tau doarme la ora asta, si ,fiind nesupraveghiat, tu, o persoana de menta (asa am vrut sa scriu dezlegat), a scris un comentariu demn de problemele psihice pe care le ai.

remus1975
remus1975  •  15 Octombrie 2014, 23:18

are si spania cocalarii ei

simo_hayha
simo_hayha  •  15 Octombrie 2014, 21:48

Asta e un fel de Chipciu al Spaniei, ii place alcoolul si vorbeste mult si prost. :))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează