GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  FIFA

FIFA a decis ca echipele să poată face 4 schimbări » De când intră în vigoare noul regulament

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 martie 2016 19:31

Fotbalul se dezvoltă pe zi ce trece, dar ultima decizie a International Football Association (IFAB) a surprins pe toată lumea.

IFAB a hotărât să accepte ca echipele de fotbal să facă și a 4-a schimbarea. Primele competiții în care se va testa acest nou regulament vor fi Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro și Campionatul Mondial al Cluburilor.

Totuși, cea de-a 4-a schimbare va fi permisă doar în reprizele de prelungiri din meciurile eliminatorii.

"După hotărârea IFAB, Comitetul Executiv al FIFA a decis să fie de acord ca experimentul să aibă loc la Jocurile Olimpice, la Mondialul de fotbal feminin sub 20 de ani și la Campionatul Mondial al Cluburilor din Japoni", se arată într-un comunicat al FIFA.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează