GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ANCHETĂ

Florian Walter a fost cel care a cerut extrădarea din Emirate! "Doresc să fiu predat autorităţilor competente din România, în regim de urgenţă"

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Articol de GSP - Publicat luni, 07 martie 2016 08:06

 Omul de afaceri Florian Walter, patronul celor de la U Cluj şi fostul acţionar majoritar al celor de la Petrolul, a ajuns sâmbătă seară în România după ce s-a predat autorităţilor de la Dubai!

Acesta a rămas în custodia Poliţiei Române sâmbătă noapte, iar în ieri dimineaţă s-a prezentat la Tribunalul Prahova pentru confirmarea mandatului de arestare.

PUTEA SĂ STEA PE VIAȚĂ ÎN EMIRATE!

Chiar dacă obţinuse la finele anului trecut rezidenţă definitivă pe teritoriul Emiratelor Arabe Unite, Walter a fost cel care a decis să se predea în regim de urgenţă! DolceSport a publicat în această dimineaţă o cerere a omului de afaceri prin care solicită să fie extrădat!

"Declar, în deplinătatea facultăţilor mentale şi respectând prevederile legale, fără a fi presat sau forţat de nimeni, că doresc să fiu predat autorităţilor competente din România, în regim de urgenţă, dat fiind că sunt căutat de către aceste autorităţi (constituire de grup infracţional, spălare de bani şi evaziune fiscală) şi fiind pe deplin conştient de consecinţele predării, drept pentru care semnez)", se arată în documentul semnat de Walter.

"MĂ PREDAU DE BUNĂ VOIE"

Acesta mai susţine în cererea trimisă că "o persoană din ţara mea de origine încearcă să îmi preia societatea în mod agresiv, fiind expus pericolelor, atât fizic cât şi psihic! În prezent doresc să mă întorc în România, pentru a mă apăra împotriva acuzaţiilor care mi se aduc acolo şi pentru că dispun de dovezile care îmi vor arăta nevinovăţia! Doresc să mă predau autorităţilor române de bună voie", a mai scris Walter în documentele prezentate de DolceSport.

Florian Walter este suspectat că a iniţiat şi coordonat o grupare suspectată de evaziune fiscală şi spălare de bani, operaţiuni financiare în care este implicată Compania Romprest Service, alături de alte societăţi comerciale, între care unele considerate firme-fantomă.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
comabi
comabi  •  07 Martie 2016, 16:22

Orice european sanatos mintal alege sa faca inchisoare in UE decat in orice maghernita araba. Sa fie clar, inchisorile din Europa sunt zeiss fata de cele musulmane (inclusiv in EAU).

gazistu
gazistu  •  07 Martie 2016, 16:11

inchidetrtil sa nul mai vedem pe sarlatanul asta, sal duceti langa verii becali si acolo sa putrezeasca!!

robert20006
robert20006  •  07 Martie 2016, 11:03

"valiza"cat de prost esti!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează