GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  UNIREA URZICENI

Fostul patron al Unirii Urziceni, Dumitru Bucşaru, audiat la IPJ Ilfov » A fost ridicat de mascaţi de acasă

Captura Digi24
Captura Digi24

Articol de GSP - Publicat joi, 05 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 05 martie 2015 12:07

Fostul patron al echipei de fotbal Unirea Urziceni, Dumitru Bucşaru, a fost ridicat de mascaţi, iar la această oră este audiat la Poliţia Ilfov, anunţă Digi24

Locuinţa lui şi alte şase adrese din patru judeţe au fost percheziţionate. Acuzat de bancrută frauduloasă, el şi a intrat în atenţia anchetatorilor pentru o afacere imobiliară.

Dumitru Bucşaru, împreună cu doi asociaţi, ar fi împrumutat 30 de milioane de euro pentru ridicarea unui complex rezidenţial în apropierea Capitalei, pe care însă nu l-a finalizat.

Apoi, spun poliţiştii, Dumitru Bucşaru a cerut ca firmele sale să intre în procedură de insolvenţă şi, după declanşarea procedurii, s-a apucat să vîndă locuinţele, însă fără acordul lichidatorului judiciar.

Anchetatorii spun că acestea ar fi fost transferate pe numele unor apropiaţi ai omului de afaceri, doar pentru a nu fi preluate de banca la care s-a împrumutat. Prejudiciul în acest dosar se ridică la un milion şi jumătate de lei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  05 Martie 2015, 19:32
Postat de cosminracila pe 05 Martie 2015, 13:45

asta a luat titlul lui Dinamo in 2009, cu arbitru comandati tot returul!Apoi a cedat o parte din banii din Liga politicului care l-a ajutat, apoi s-a retras ca un adevarat afacerist!Cazul clasic, exact ca la CFR si Otelul!

Ti-am dat si like si apreciez fair play -ul tau !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  05 Martie 2015, 19:27
Postat de caminero pe 05 Martie 2015, 14:00

Mai taci dracu, securist împuţit! te pomeneşti că eşti chiar în cîrdăşie cu Bucă Şaru ăsta ...

Lasa ca in curând va aparea dosarul in care Becali a a facut acelasi lucru ca si Bucsaru ! A luat de la o banca impreuna cu alt individ 50 de mil de euro pentru investitii la Avicola iasi, iar el a folosit banii in alte scopuri (imobiliare, politica, fotbal) crezând asa cum crede el ca numai el e destept si ailalti sunt crethini ! De ceva timp si-a dat seama de contrariu ! ...Iar astia care vad gunoiul la altii iar ei il ascund sub pres demult, o sa aiba niste surprize de proportii despre si asa tavalita echipa a lor ! ...Si inca ceva : Bucsaru a facut afaceri dubioase cu....jiji care vad ca vrea eliberare conditionata !!!???

khal_37
khal_37  •  05 Martie 2015, 19:08
Postat de bamse1901 pe 05 Martie 2015, 16:56

era si cazul a spalat si el ceva bani si si-a batut joc de o echipa

canpioana Romaniei...urmeaza paskani, nicolae, capra si negoita. Nu-i prinde paltonul pe nici unul dintre ei.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează