GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  COMPARAȚIE

FOTO Adevărul despre ședința foto a lui Ronaldo » Cum arată abdomenul portughezului în realitate, comparativ cu revista

Stînga - Imaginea neprelucrată / Dreapta - Imaginea ușor editată +8   FOTO
Stînga - Imaginea neprelucrată / Dreapta - Imaginea ușor editată

Articol de GSP - Publicat joi, 21 ianuarie 2016 19:51

Presa catalană l-a atacat pe Cristiano Ronaldo, scriind despre ședința sa foto pentru GQ SUA că a fost prelucrată în photoshop și că de fapt mușchii săi nu sînt la fel ca în realitate.

Revista americană a reacționat imediat, postînd imaginile originale cu abdomenul fotbalistului și dovedind astfel că imaginile nu au fost editate decît ca luminozitate și culori, mușchii lui Ronaldo nefiind măriți în nici un fel.

Cristiano a pozat în ipostaze provocatoare alături de "îngerul" Victoria's Secret, Alessandra Ambrosio, ședința foto a celor doi făcînd senzație pe net.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
steaua_fara_nume
steaua_fara_nume  •  22 Ianuarie 2016, 11:37

nimic nu stiti ....abdomenul este a lui valahu ...dupa 10 ani de gsp

386635174879398
Alexandru Chis  •  22 Ianuarie 2016, 11:00

Un amanunt care poate elucida sarada foto si anume in prima poza din Galerie Ronaldo poarta un ceas cu cadran inchis iar in cele doua cu pectoralii pe mina poarta un ceas cu un cadran deschis la culoare, are doua bratari, doua inele iar unghiile par a fi mai mult de femeie decit de barbat. Concluzia mea este aceea ca numai capul si gitul, pina la lantic sunt ale lui Ronaldo iar corpul este al unui culturist.

cracker
cracker  •  22 Ianuarie 2016, 10:55
Postat de antalmihai pe 21 Ianuarie 2016, 20:59

Ba, da meserias fotograful ala,care a editat pozele.Supertare,ia umflat muschii la maxim,dar umbrele la fotografii ce il interesa pe el lea lasat acolo.Halal!

Defapt e doar capul lui Ronaldo, corpul e al altuia de ce sa se mai chinuie......baietas, a aplicat doar un filtru in photoshop si atat, muschii aia de pe abdomen ii are, n-ai citit ca e maniac si petrece 2 ore zilnic la sala, ce crezi ca face acolo? Nu cred ca joaca sah, plus antrenamentele si meciurile.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează